Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Μαρκ Γκασόλ η Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ

Χωρίς Μαρκ Γκασόλ η Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ

Την απόφαση να απέχει από την εθνική Ισπανίας και το Ευρωμπάσκετ έλαβε ο Μαρκ Γκασόλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «marca» o σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις θα ανακοινώσει την Τρίτη επισήμως -κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου- πως δεν θα αγωνιστεί στο Βερολίνο κόντρα σε Γερμανία, Ισλανδία, Σερβία, Ιταλία και Τουρκία.

Την απόφαση να απέχει από την εθνική Ισπανίας και το Ευρωμπάσκετ έλαβε ο Μαρκ Γκασόλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «marca» o σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις θα ανακοινώσει την Τρίτη επισήμως -κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου- πως δεν θα αγωνιστεί στο Βερολίνο κόντρα σε Γερμανία, Ισλανδία, Σερβία, Ιταλία και Τουρκία.

Ο Μαρκ Γκασόλ έχει ήδη γνωστοποιήσει την τελική επιλογή του να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι στους ανθρώπους της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Επιθυμεί να περάσει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του για πρώτη φορά από το 2006, όταν κάλυψε το κενό του Φραν Βάθκεθ στην εθνική ανδρών των Ιβήρων.

Παράλληλα, ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με το Μέμφις, το οποίο θα του αποφέρει 110 εκατ. δολάρια για πέντε χρόνια.

Αν και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, συμπεριέλαβε το όνομά του Μαρκ Γκασόλ στην προεπιλογή που έδωσε στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα, γνώριζε πως οι πιθανότητες να μην τον έχει στη διάθεσή του ήταν υψηλές.

Η απουσία του, φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο στον Γκιγιέρμο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο πέμπτος ψηλός των «Φούριας Ρόχας» μαζί με τους Παού Γκασόλ, Φελίπε Ρέγες, Νίκολα Μίροτιτς και Βίκτορ Κλαβέρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024