Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην παίκτης του NBA εκπαιδεύεται για διευθυντής στα Starbucks

Πρώην παίκτης του NBA εκπαιδεύεται για διευθυντής στα Starbucks

Έβγαλε αμέτρητα εκατομμύρια στα 13 χρόνια που έπαιξε στο NBA, έχοντας μεγάλη καριέρα σε Μπακς και Σούπερσόνικς (οι τωρινοί Θάντερ), ενώ πέρασε και από πολύ ιστορικές ομάδες όπως οι Σέλτικς και οι Νικς για να κλείσει την καριέρα του σε Ρόκετς και Κλίπερς. Έπαιξε σε 4 all star game και κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Τελικά τα πάθη του τον κέρδισαν, αφού έπεσε στον αλκοολισμό φτάνοντας να έχει χάσει σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος για τον Βιν Μπέικερ, ο οποίος έφτασε στην κορυφή και από κει έκανε μια «ελεύθερη πτώση» στον πάτο, όμως τώρα φαίνεται πως παίρνει ξανά τη ζωή στα «χέρια» του.

Έβγαλε αμέτρητα εκατομμύρια στα 13 χρόνια που έπαιξε στο NBA, έχοντας μεγάλη καριέρα σε Μπακς και Σούπερσόνικς (οι τωρινοί Θάντερ), ενώ πέρασε και από πολύ ιστορικές ομάδες όπως οι Σέλτικς και οι Νικς για να κλείσει την καριέρα του σε Ρόκετς και Κλίπερς.

Έπαιξε σε 4 all star game και κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τελικά τα πάθη του τον κέρδισαν, αφού έπεσε στον αλκοολισμό φτάνοντας να έχει χάσει σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος για τον Βιν Μπέικερ, ο οποίος έφτασε στην κορυφή και από κει έκανε μια «ελεύθερη πτώση» στον πάτο, όμως τώρα φαίνεται πως παίρνει ξανά τη ζωή στα «χέρια» του.

Έτσι λοιπόν ο 43χρονος πρώην παίκτης δουλεύει στα Starbucks όπου εκπαιδεύεται για να γίνει διευθυντής στο μαγαζί της περιοχής «North Kingstown».

«Όταν παίρνεις μαθήματα στη ζωή, σε όποια οικονομική κατάσταση και να είσαι, το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι μπορούσε να συμβεί. Ήμουν αλκοολικός. Έχασα μια περιουσία. Είχα ένα εξαιρετικό ταλέντο και το έχασα. Για τους ανθρώπους απ’έξω είναι παράξενο», είπε μιλώντας σε τοπική εφημερίδα και συνέχισε:

«Προσωπικά, είμαι 43 ετών και έχω τέσσερα παιδιά. Πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου. Είμαι πατέρας. Είμαι ιερέας στην εκκλησία του πατέρα μου. Πρέπει να πάρω την ιστορία μου και να δείξω ότι μπορείς να επανέλθεις».

Όσον αφορά την εργασία του στα Starbucks:
«Σε αυτή την εταιρία υπάρχουν ευκαιρίες για όλους. Οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024