Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάρτσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βεζένκοφ ως το 2019

Η Μπάρτσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βεζένκοφ ως το 2019

Το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του –μέχρι το επόμενο- πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος αποτελεί και τυπικά παίκτη της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Βούλγαρου πρώην πλέον άσου του Άρη, μέχρι το 2019. Ετσι, ο Βεζένκοφ «εξαργύρωσε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καταπληκτική σεζόν που έκανε στην Α1 με τα κιτρινόμαυρα, κερδίζοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του –μέχρι το επόμενο- πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος αποτελεί και τυπικά παίκτη της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Βούλγαρου πρώην πλέον άσου του Άρη, μέχρι το 2019.

Ετσι, ο Βεζένκοφ «εξαργύρωσε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καταπληκτική σεζόν που έκανε στην Α1 με τα κιτρινόμαυρα, κερδίζοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Βεζένκοφ αναδείχθηκε ΜVP του ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας κατά μέσο όρο 17 πόντους και 7,3 ριμπάουντ, ενώ την Παρασκευή, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στους Καταλανούς. Μάλιστα, στο νέο… εργασιακό περιβάλλον του θα βρει και τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος επίσης αποκτήθηκε το εφετινό καλοκαίρι

Μάλιστα, την ανακοίνωση της Μπαρτσσελόνα, διαδέχτηκε και εκείνη της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη μετακίνηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην Barcelona. Η ισπανική ομάδα κατέβαλε το «μπάι άουτ» που υπήρχε στο συμβόλαιο του 20χρονου φόργουορντ και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον MVP της περσινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Όμως δεν του λέει «αντίο», αλλά…

Εις το επανιδείν, Σάσα…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024