Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη

Ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη

Υπερήφανος που θα φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου. Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, με την άφιξή του, χθες (24/8) στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας με πολλούς επιβάτες να τον αποθεώνουν.

Υπερήφανος που θα φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, με την άφιξή του, χθες (24/8) στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας με πολλούς επιβάτες να τον αποθεώνουν.

«Ήταν μία ωραία έκπληξη. Πίστευα πως υπήρχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο και πήραμε το λεωφορείο. Ξαφνικά ακούστηκε ένα γνωστό τραγούδι και όλοι άρχισαν να τραγουδούν. Ήταν πραγματικά ωραίο και ενδιαφέρον, το απόλαυσα. Είχα την ευκαιρία να νιώσω κατευθείαν την ενέργεια του Ερυθρού Αστέρα».

Για τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα ο Σχορτσανίτης τόνισε: «Ο κόσμος είναι σπουδαίος. Υποστηρίζει συνεχώς την ομάδα του και αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει όταν η ομάδα έχει τόση υποστήριξη και πάντα παίζω καλύτερα. Αγωνιζόμουν στην Ελλάδα, όπου οι οπαδοί είναι παθιασμένοι, αλλά και η Σερβία έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα και θα έχω την ευκαιρία να νιώσω αυτήν την υποστήριξη του κόσμου».

Ρωτήθηκε για το γεγονός πως καλείται να καλύψει το κενό του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και απάντησε: «Τα παιχνίδια απέναντι στον Μαριάνοβιτς ήταν αυτά που απολάμβανα περισσότερο. Ξέρει μπάσκετ, είναι πολύ καλός παίκτης, έκανε ένα νέο βήμα στην καριέρα του και του εύχομαι τα καλύτερα. Έπαιξε φανταστικά τις προηγούμενες δύο σεζόν. Θα προσπαθήσω να αναπληρώσω το κενό του, αλλά γνωρίζω πως θα είναι δύσκολο».

Στο τέλος, ο «Big Sofo» επισήμανε: «Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε φανταστική δουλειά πέρσι, καταλαβαίνω την επιθυμία των φιλάθλων και θέλω το ίδιο με εκείνους. Δεν πρόκειται να κάνω δηλώση-βόμβα και να δώσω μεγάλες υποσχέσεις. Δεν είμαι τέτοιος παίκτης. Η δουλειά μου φαίνεται στο γήπεδο κι όχι στις λέξεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024