Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το φοβερό καλωσόρισμα των Σέρβων στον Σχορτσιανίτη

Το φοβερό καλωσόρισμα των Σέρβων στον Σχορτσιανίτη

Έναν μοναδικό τρόπο βρήκαν στον Ερυθρό Αστέρα να καλωσορίσουν το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Συγκεκριμένα λοιπόν, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Σερβίας, αντί να το περιμένει αυτοκίνητο της ομάδας, για να τον μεταφέρει στα γραφεία, όπως και είθισται τον ενημέρωσαν ότι θα πάρουν το λεωφορείο. Έτσι και έγινε ο «Big Sofo» μαζί με τον άνθρωπο της ομάδας μπήκαν στο λεωφορείο και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά οι επιβαίνοντες έβγαλαν της μπλούζες τους, όπου από κάτω φορούσαν εμφανίσεις του Ερυθρού Αστέρα ενώ άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Έναν μοναδικό τρόπο βρήκαν στον Ερυθρό Αστέρα να καλωσορίσουν το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Συγκεκριμένα λοιπόν, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Σερβίας, αντί να το περιμένει αυτοκίνητο της ομάδας, για να τον μεταφέρει στα γραφεία, όπως και είθισται τον ενημέρωσαν ότι θα πάρουν το λεωφορείο.

«Πίστευα πως υπήρχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο και πήραμε το λεωφορείο», είπε κατά την παρουσίαση του ο έλληνας σέντερ.

Έτσι και έγινε ο «Big Sofo» μαζί με τον άνθρωπο της ομάδας μπήκαν στο λεωφορείο και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά οι επιβαίνοντες έβγαλαν της μπλούζες τους, όπου από κάτω φορούσαν εμφανίσεις του Ερυθρού Αστέρα ενώ άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

«Ήταν πραγματικά ωραίο και ενδιαφέρον, το απόλαυσα. Είχα την ευκαιρία να νιώσω κατευθείαν την ενέργεια του Ερυθρού Αστέρα», είπε αργότερα ο 30χρονος διεθνής.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024