Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Πίστευα πως είχαμε καλύτερη ομάδα από την Ισπανία»

Αντετοκούνμπο: «Πίστευα πως είχαμε καλύτερη ομάδα από την Ισπανία»

Για την εμπειρία του με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλγουόκι Μπακς, λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ. Ο έλληνας γκαρντ δήλωσε πως πίστευε στην πρόκριση της «γαλανόλευκης» επί της Ισπανίας, άλλα και ότι ανακουφίστηκε που κατέκτησε το τρόπαιο η ομάδα που μας απέκλεισε.

Για την εμπειρία του με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλγουόκι Μπακς, λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο έλληνας γκαρντ δήλωσε πως πίστευε στην πρόκριση της «γαλανόλευκης» επί της Ισπανίας, άλλα και ότι ανακουφίστηκε που κατέκτησε το τρόπαιο η ομάδα που μας απέκλεισε.

Αναλυτικά:

«Πίστευα πως είχαμε καλύτερη ομάδα από την Ισπανία. Δε ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Έτσι είναι το μπάσκετ. Μερικές φορές κερδίζεις, μερικές άλλες χάνεις. Συγχαρητήρια στην Ισπανία. Με κάνει να νιώθω πολύ καλύτερα που η ομάδα που μας απέκλεισε τελικά κατέκτησε το τρόπαιο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την παρουσία του:
«Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Έπαιξα επτά αγώνες μέσα σε 10 βράδια, κάτι που με βοήθησε πολύ τώρα που επέστρεψα στις ΗΠΑ. Σίγουρα αισθάνθηκα πιο άνετα φέτος. Η εμπειρία αυτή με βοήθησε πολύ μέσα στο παρκέ και με έκανε πιο έτοιμο για την προετοιμασία μου εδώ. Ίσως φέτος στην ομάδα με αφήσουν να σουτάρω και τρίποντα, κάτι το οποίο θα πάει το παιχνίδι μου ένα επίπεδο πάνω, καθώς η άμυνα δεν θα μπορεί πλέον να μου δίνει τόσο ελεύθερο χώρο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024