Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολες ώρες για τον Όντομ, «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή

Δύσκολες ώρες για τον Όντομ, «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει τις τελευταίες ώρες ο Λαμάρ Όντομ, καθώς βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική νοσοκομείου του Λας Βέγκας. Ο 35χρονος πρώην άσος του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Λέικερς, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, έχοντας προηγηθεί έντονος εμετός και αναπνευστικά προβλήματα. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και οι επόμενες ώρες καθοριστικές. Ο Οντομ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα χρήσης ουσιών.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει τις τελευταίες ώρες ο Λαμάρ Όντομ, καθώς βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική νοσοκομείου του Λας Βέγκας. Ο 35χρονος πρώην άσος του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Λέικερς, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, έχοντας προηγηθεί έντονος εμετός και αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και οι επόμενες ώρες καθοριστικές. Ο Οντομ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα χρήσης ουσιών.

Ο πρώην ΝΒΑer έφτασε στο «Love Ranch» το Σάββατο και διασκέδαζε με γυναίκες για μέρες. Πηγή του οίκου μετέδωσε ότι είχε πάρει ένα φυτικό υποκατάστατο του Viagra και κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο ιδιοκτήτης Ντένις Χοφ, τόνισε ότι το απόγευμα της Τρίτης, μία γυναίκα εισήλθε στη σουίτα του Όντομ και τον βρήκε αναίσθητο, πριν την ακούσει να ουρλιάζει και ο ίδιος να καλέσει ασθενοφόρο. Ο Όντομ μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο του Πάραχαμπ, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει μόνος του, πριν μεταφερθεί αεροπορικώς σε μεγαλύτερη κλινική στο Λας Βέγκας.

Να σημειώσουμε πως είναι εκτός ΝΒΑ από το τέλος της προπερασμένης σεζόν, προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό του μετά το χωρισμό του και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Από το 1999 αγωνίστηκε σε Κλίπερς, Χιτ, Λέικερς και Μάβερικς έχοντας 13,3 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα το 2009 και το 2010 με τους Λέικερς, το Μουντομπάσκετ του 2010 αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην συμπαίκτης του στους Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, άφησε τον φιλικό αγώνα των Λέικερς με τους Κινγκς στη μέση και πήγε στο νοσοκομείο να δει τον Όντομ.



Μάλιστα λίγη ώρα αργότερη η «Daily Mail» έδωσε στη δημοσιότητα τις δύο κοπέλες, οι οποίες βρήκαν αναίσθητο τον Όντομ

Ενώ και το TMZ δημοσίευσε βίντεο με την πρώτη μεταφορά του στο νοσοκομείο


«Ο γιος μου δηλητηριάστηκε»

Δηλώσεις για το γεγονός έκανε και ο πατέρας του Όντομ, ο οποίος δήλωσε πως ο γιος του δηλητηριάστηκε.

«Ο γιος μου δηλητηριάστηκε από κάποιον. Δεν γίνεται να συμμετείχε σε ένα τέτοιο ξέφρενο πάρτι. Ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού τον καλούσα στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω πλέον στη ζωή μου. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό σύντομα. Να στείλουν τις ευχές τους όλοι οι θαυμαστές του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024