Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Break» για τους Θάντερ στο Σαν Αντόνιο, εύκολα οι Καβαλίερς

«Break» για τους Θάντερ στο Σαν Αντόνιο, εύκολα οι Καβαλίερς

Μπορεί στον πρώτο αγώνα να έχασαν με 32 πόντους όμως οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έδειξαν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Έτσι σε έναν εκπληκτικό αγώνα κέρδισαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 98-97, τους «έσπασαν» την έδρα, ισοφάρισαν τη σειρά και πήραν το πλεονέκτημα. Από την άλλη πλευρά, σχετικά εύκολη νίκη πανηγύρισαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς με 104-93 επί των Ατλάντα Χοκς και άνοιξαν το σκορ στη σειρά.

Μπορεί στον πρώτο αγώνα να έχασαν με 32 πόντους όμως οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έδειξαν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Έτσι σε έναν εκπληκτικό αγώνα κέρδισαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 98-97, τους «έσπασαν» την έδρα, ισοφάρισαν τη σειρά και πήραν το πλεονέκτημα.

Κορυφαίοι φυσικά για τους «κεραυνούς» οι Ουέστμπρουκ και Ντουράντ, με Ιμπάκα, Άνταμς και Καντέρ να ακολουθούν με 12 ο καθένας. Για τους ηττημένους ο Άλντριτζ πήγε να πάρει μόνος τους το παιχνίδι σκοράροντας… 41 πόντους, όμως ήταν απελπιστικά μόνος.

Από την άλλη πλευρά, σχετικά εύκολη νίκη πανηγύρισαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς με 104-93 επί των Ατλάντα Χοκς και άνοιξαν το σκορ στη σειρά.

ΛεΜπρόν Τζέιμς με 25 και Ίρβινγκ με 21 ηγήθηκαν στο σκοράρισμα για τους νικητές, ενώ για τους ηττημένους 27 πόντους είχε ο Σρόντερ, όμως δεν ήταν αρκετοί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024