Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Μαρκ, άλλα με Πάου Γκασόλ η Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Χωρίς Μαρκ, άλλα με Πάου Γκασόλ η Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανιας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ανακοίνωσε τους 12 παίκτες της αποστολής, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Οι Ισπανοί που είχαν λάβει το «εισιτήριο», μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2015 στη Γαλλία, θα παραταχθούν χωρίς τον Μαρκ Γκασόλ, αλλά με τον αδερφό του, Πάου, στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανιας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ανακοίνωσε τους 12 παίκτες της αποστολής, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Οι Ισπανοί που είχαν λάβει το «εισιτήριο», μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2015 στη Γαλλία, θα παραταχθούν χωρίς τον Μαρκ Γκασόλ, αλλά με τον αδερφό του, Πάου, στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Ο διεθνής σέντερ των Γκρίζλις δεν είναι έτοιμος, μετά το κάταγμα που υπέστη στο δεξί πόδι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Γκασόλ, που είχε χάσει και το Ευρωμπάσκετ τον περασμένο Σεπτέμβριο συζήτησε με το ιατρικό τιμ, τόσο της ομάδας του Μέμφις, όσο και της ισπανικής ομοσπονδίας, πριν ανακοινώσει την απόφασή του να μην ταξιδέψει στο Ρίο. Αναλυτικά η αποστολή της Ισπανίας:

Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χοσέ Καλντερόν (Σικάγο Μπουλς), Πάου Γκασόλ (Σικάγο Μπουλς), Βίκτορ Κλαβέρ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρίκι Ρούμπιο (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Αλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Νικόλα Μίροτιτς (Σικάγο Μπουλς) και Γουίλι Ερνανγκόμεθ (Ρεάλ Μαδρίτης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024