Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Ρεάλ «έδεσε» τον σούπερ Ράντολφ για άλλα τρία χρόνια!

H Ρεάλ «έδεσε» τον σούπερ Ράντολφ για άλλα τρία χρόνια!

Την... όρεξη στους «μνηστήρες» του Άντονι Ράντολφ φρόντισε να κόψει πρόωρα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS» η «Βασίλισσα» βρήκε τη «χρυσή τομή» και απέσπασε το «ναι» του Άντονι Ράντολφ, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Euroleague έχει μέσους όρους 10.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.


Την… όρεξη στους «μνηστήρες» του Άντονι Ράντολφ φρόντισε να κόψει πρόωρα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS» η «Βασίλισσα» βρήκε τη «χρυσή τομή» και απέσπασε το «ναι» του Άντονι Ράντολφ, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Euroleague έχει μέσους όρους 10.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Βέβαια, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στο νέο συμβόλαιο που έχει προταθεί στον Αμερικανό και έχει συμφωνήσει υπάρχει η προοπτική του ΝΒΑ, σε περίπτωση που ο πολύτιμος φόργουορντ αποφασίσει να κάνει το… άλμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ωστόσο, το opt out για το ΝΒΑ θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2018 και μετά, όπερ σημαίνει ότι το συμβόλαιό του θα είναι «κλειστό» για έναν ακόμη χρόνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024