Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση για τους Ρόκετς, προβάδισμα για Σπερς και Τζαζ

Πρόκριση για τους Ρόκετς, προβάδισμα για Σπερς και Τζαζ

Οι Χιούστον Ρόκετς έφτασαν στην τέταρτη νίκη επί των Θάντερ με 105-99 και άφησαν τον Ουέστμπρουκ και την παρέα του εκτός συνέχειας πλέι οφ ΝΒΑ.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ήταν για μία ακόμα φορά εκπληκτικός, σημείωσε 47 πόντους, αλλά ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν εκείνος που πανηγύρισε στη «μάχη των γιγάντων», εξασφαλίζοντας με το Χιούστον, πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off. Οι Ρόκετς κέρδισαν με 105-99 τους Οκλαχόμα Θάντερ κάνοντας το 4-1 στην σειρά των αγώνων. Ηγέτης, πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ για το Χιούστον ο Χάρντεν με 34 πόντους.

Η Γιούτα κατάφερε να «σπάσει» για δεύτερη φορά την έδρα των Κλίπερς, επικρατώντας με 96-92 στο Λος Αντζελες, κάνοντας έτσι το 3-2 στην σειρά των αγώνων. Κορυφαίος για τους Τζαζ ήταν ο Γκόρντον Χέιγουορντ που σημείωσε 27 πόντους, ενώ double-double έκανε ο Ρούντι Γκομπέρ (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς ήταν ο Κρις Πολ με 28 πόντους.

Η έδρα «μίλησε» για μία ακόμα φορά στην συνάντηση των Σπερς με το Μέμφις, που βρήκε νικήτρια με 116-103 την ομάδα του Σαν Αντόνιο,διαμορφώνοντας σε 3-2 το σκορ στην σειρά των αγώνων. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λέοναρντ με 28 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Κόνλεϊ είχε 26 πόντους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024