Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάκετ: «Δύο κλήσεις από Τρινκιέρι και ήρθα στη Μπάμπεργκ»

Χάκετ: «Δύο κλήσεις από Τρινκιέρι και ήρθα στη Μπάμπεργκ»

Ο Ντάνιελ Χάκετ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport» τη συμφωνία του με την Μπάμπεργκ, υπογραμμίζοντας ότι... «χρειάστηκαν δύο τηλεφωνήματα του Τρινκιέρι για να με πείσει, ασχέτως από το οικονομικό κομμάτι». Παράλληλα, ο έμπειρος γκαρντ μίλησε για τη «θητεία» του στον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε έτοιμος να ενισχύσει την Εθνική Ιταλίας στο προσεχές Eurobasket.

Ο Ντάνιελ Χάκετ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport» τη συμφωνία του με την Μπάμπεργκ, υπογραμμίζοντας ότι… «χρειάστηκαν δύο τηλεφωνήματα του Τρινκιέρι για να με πείσει, ασχέτως από το οικονομικό κομμάτι». Παράλληλα, ο έμπειρος γκαρντ μίλησε για τη «θητεία» του στον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε έτοιμος να ενισχύσει την Εθνική Ιταλίας στο προσεχές Eurobasket.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

– Σχετικά με τον τραυματισμό του: «Εχω ξεπεράσει τον τραυματισμό. Θα δείτε τον πραγματικό εαυτό μου. Ουσιαστικά ήταν ο μοναδικός (σ.σ. μεγάλος) τραυματισμός που είχαν στην καριέρα μου και τον αφήνω πίσω. Εχουν περάσει έξι μήνες, δεν έχω πανικοβληθεί και πλέον είμαι ήρεμος. Αρχικά η κατάσταση ήταν δραματική, αλλά η οικογένειά μου και οι φίλοι στο Πεζάρο βοήθησαν να ανέβει το ηθικό μου.

Επιστρέφω πιο δυνατός και ώριμος. Η γέννηση της κόρης μου είναι πάνω από όλα. Μαθαίνω πώς να είμαι καλός πατέρας, αλλά ύστερα από έξι μήνες είναι σίγουρο πως θέλω να παίξω και να δείξω πως είμαι καλά».

– Αναφερόμενος στον Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό, είπε: «Μαζί κερδίσαμε πολλά. Είναι ηγέτης και φίλος. Ημασταν κοντά και με εμπιστευόταν παρά τον τραυματισμό μου. Ηταν ευλογία όσα έζησα στην Αθήνα και στον Ολυμπιακό. Ηθελα να παραμείνω, αλλά δεν κρατάω κακία.

Η καμπάνια των φιλάθλων για να παραμείνω έδειξε πόσο με αγάπησαν, όπως και οι συμπαίκτες και ο προπονητής, αλλά η διοίκηση ένιωθε πως δεν έπρεπε να ανανεώσει την συνεργασία της με έναν παίκτη που τραυματίστηκε και αυτό είναι κάτι που το δέχομαι. Θα έχω την ευκαιρία να δείξω πως είμαι καλά. Αποχώρησα χαμογελώντας».

– Για το μέλλον του στην Μπάμπεργκ: «Δεν είχα κάποια πρόταση από την Ιταλία. Θα επέστρεφα κάποια ημέρα και θα το έκανα ευχαρίστως για τις δύο ομάδες της καρδιάς μου, την Πεζάρο και την Σιένα, αλλά τώρα ολοκληρώνουμε την συμφωνία μας με την Μπάμπεργκ. Χρειάσθηκαν δύο τηλεφωνήματα του Τρινκιέρι για να με πείσει, ασχέτως από το οικονομικό κομμάτι. Θέλω να είμαι το επίκεντρο του πρότζεκτ, αλλά αυτή την στιγμή προέχει η εθνική».

– Για τον Ετορε Μεσίνα:
«Ο Ετορε είναι σαν δεύτερος πατέρας για εμένα. Μου έδωσε την ευκαιρία, επικοινωνούσαμε κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του και θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω για εκείνον. Με εμπιστεύεται – όπως κι εγώ – και θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για την εθνική».

– Για τον Αλεσάντρο Τζεντιλε: «Ο Άλε είναι φίλος μου και όσα έχει καταφέρει στα γήπεδα μιλούν από μόνα τους. Υπάρχουν σημεία στην καριέρα του που πρέπει να τα σεβαστούμε. Αν για ένα καλοκαίρι πρέπει να μείνει εκτός, οφείλουμε να το σεβαστούμε. Θα επιστρέψει στην κορυφή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024