Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο 40άρης Μάνου Τζινόμπιλι ανανέωσε με τους Σπερς

Ο 40άρης Μάνου Τζινόμπιλι ανανέωσε με τους Σπερς

Ο 40χρονος Αργεντινός γκαρντ Μάνου Τζινόμπιλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και φαίνεται ότι θα γίνει ο όγδοος παίκτης που θα περάσει όλη τη σταδιοδρομία του με μία ομάδα. Ο Τζινόμπιλι είναι έτοιμος για την 16 σεζόν ως παίκτης του Σαν Αντόνιο. Ο τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ θα γίνει δίπλα στους Ντάνκαν, Πάρκερ, Κόμπι, Νοβίτσκι, Στόκτον, Μίλερ και Χάβλιτσεκ ένα ακόμη μέλος του κλειστού κλαμπ των παικτών που έμειναν για τόσα χρόνια σε μία ομάδα.

Ο 40χρονος Αργεντινός γκαρντ Μάνου Τζινόμπιλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και φαίνεται ότι θα γίνει ο όγδοος παίκτης που θα περάσει όλη τη σταδιοδρομία του με μία ομάδα. Ο Τζινόμπιλι είναι έτοιμος για την 16 σεζόν ως παίκτης του Σαν Αντόνιο.

Ο τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ θα γίνει δίπλα στους Ντάνκαν, Πάρκερ, Κόμπι, Νοβίτσκι, Στόκτον, Μίλερ και Χάβλιτσεκ ένα ακόμη μέλος του κλειστού κλαμπ των παικτών που έμειναν για τόσα χρόνια σε μία ομάδα.

Η ομάδα δεν ανακοίνωσε τους όρους της συμφωνίας, αλλά ο Τζινόμπιλι έκανε γνωστό ότι υπέγραψε για δύο χρόνια έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Τζινόμπιλι, αγωνίστηκε στα 69 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, με μέσο όρο 7,5 πόντους.

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του για τους Spurs το 2002, ο Τζινόμιλι έχει μέσο όρο 13,6 πόντους, 3,9 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ σε 992 παιχνίδια.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024