Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
40 πόντους και Εθνικό Ύμνο ο Γιάννης στο «σπίτι» του Λεμπρόν [Βίντεο]

40 πόντους και Εθνικό Ύμνο ο Γιάννης στο «σπίτι» του Λεμπρόν [Βίντεο]

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν μια αντικειμενικά δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετώπιζαν εκτός έδρας τους Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς στο Κλίβελαντ. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στο τέλος, κερδίζοντας με 124 - 119 μετά από ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Αντετοκούνμπο, για μια ακόμα φορά φέτος, έδειξε πόσο έχει βελτιωθεί ατομικά τελειώνοντας τον αγώνα με πραγματικά απίθανα στατιστικά. Πέτυχε 40 πόντους, ευστοχώντας σε 16 από τα 21 σουτ που δοκίμασε, ενώ από τους συμπαίκτες του ο Μπρόγκντον τελείωσε με 22 πόντους και ο Μίντλετον με 20.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν μια αντικειμενικά δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετώπιζαν εκτός έδρας τους Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς στο Κλίβελαντ. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στο τέλος, κερδίζοντας με 124 – 119 μετά από ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι.

Ο Αντετοκούνμπο, για μια ακόμα φορά φέτος, έδειξε πόσο έχει βελτιωθεί ατομικά τελειώνοντας τον αγώνα με πραγματικά απίθανα στατιστικά. Πέτυχε 40 πόντους, ευστοχώντας σε 16 από τα 21 σουτ που δοκίμασε, ενώ από τους συμπαίκτες του ο Μπρόγκντον τελείωσε με 22 πόντους και ο Μίντλετον με 20.

Δεν ήταν όμως αρκετοί καθώς ο «βασιλιάς» Λεμπρόν Τζέιμς ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει την ομάδα του να χάσει για ακόμα μια φορά, έχοντας 30 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ ο Κέβιν Λοβ ήταν άξιος συμπαραστάτης του με 32 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Οι Μπακς πριν τον αγώνα ολοκλήρωσαν την πρώτη μεγάλη ανταλλαγή για τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, στέλνοντας τον Γρεγκ Μονρό και μια επιλογή στο ντραφτ στους Σανς για τον Έρικ Μπλέντσο, σε μια κίνηση που ελπίζουν να τους οδηγήσει πιο ψηλά στην Ανατολική Περιφέρεια.

Οι Έλληνες του Κλίβελαντ επεφύλαξαν μια έκπληξη στον Αντετοκούνμπο, αφού έμειναν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα και τον περίμεναν να βγει από τα αποδυτήρια για να έχουν μια ευκαιρία να τον δουν από κοντά. Μάλιστα, τραγούδησαν όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο.

Μ.Ε

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024