Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπεδωτικός ο Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς [Βίντεο]

Ισοπεδωτικός ο Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς [Βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν τους Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι διανύουν μια εξαιρετική σεζόν έως τώρα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν τους Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι διανύουν μια εξαιρετική σεζόν έως τώρα.

Ο Έλληνας σταρ πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση, τελειώνοντας το παιχνίδι με 27 πόντους και 9 ριμπάουν, οδηγώντας την ομάδα του σε μια νίκη αρκετά δυσκολότερη από ότι πιθανώς δείχνει το τελικό 110 – 103.

Οι Μπακς μπήκαν αρκετά «χαλαροί», δεχόμενοι 65 πόντους στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν ήταν προσηλωμένοι επαρκώς στα αμυντικά τους καθήκοντα. Μετά την ανάπαυλα όμως, λογικά μετά και από μια κατσάδα από τον Τζέισον Κιντ, «γύρισαν» το διακόπτη και δέχθηκαν μόλις 12 πόντους στην τρίτη περίοδο, βάζοντας στέρεες βάσεις για τη νίκη.

Άξιοι συμπαραστάτες του Αντετοκούνμπο ήταν οι Μίντλετον και Χένσον με 17 πόντους έκαστος ενώ από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Ταϊρίκ Έβανς που πέτυχε 27 πόντους προερχόμενος από τον πάγκο.

Σχολιάζοντας την απόδοση της ομάδας του, ο Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε πως «θέλουμε να είμαστε μια αμυντική ομάδα. Μερικές φορές παρασυρόμαστε και το ξεχνάμε αλλά αυτός είναι ο στόχος μας».

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τους Μπακς ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης υποδέχονται τους φορμαρισμένους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Μ.Ε

in.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024