Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με Καβάφη η βραδιά του Κόμπι Μπράιαντ [Βίντεο]

Με Καβάφη η βραδιά του Κόμπι Μπράιαντ [Βίντεο]

Σε μια θεαματική βραδιά που τα είχε όλα σε... σημείο υπερβολής, οι Λος Άντζελες Λέικερς, έδωσαν στον Κόμπι Μπράιαντ την ύψιστη τιμή που μπορεί να δώσει μια ομάδα σε έναν παίκτη, κάτι πολύ λίγο όμως μπροστά σε αυτά που χάρισε ο 39χρονος άσος στην 20ετή παραμονή του στους Λέικερς, αποσύροντας τη φανέλα του στον «ουρανό» του Staples Center. Εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κόσμο χρησιμοποιώντας μια φράση του Καβάφη από την «Ιθάκη».

Σε μια θεαματική βραδιά που τα είχε όλα σε… σημείο υπερβολής, οι Λος Άντζελες Λέικερς, έδωσαν στον Κόμπι Μπράιαντ την ύψιστη τιμή που μπορεί να δώσει μια ομάδα σε έναν παίκτη, κάτι πολύ λίγο όμως μπροστά σε αυτά που χάρισε ο 39χρονος άσος στην 20ετή παραμονή του στους Λέικερς, αποσύροντας τη φανέλα του στον «ουρανό» του Staples Center.

Εκείνος παίρνοντας το μικρόφωνο, αφού ευχαρίστησε τους… πάντες, είπε «σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι» του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη από την «Ιθάκη».

Δείτε το βίντεο το στιγμιότυπο στο 5:16

Ο αγώνας της ομάδας του Λος Άντζελες με τους Γκόλντεν Στέιτ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού η βραδιά ήταν μια γιορτή για τον τεράστιο Κόμπι Μπράιαντ.

Βίντεο αφιερώματα στον Μπράιαντ, πλακάτ, συνθήματα, αφίσες, τούρτες, φιγούρες, παιχνίδια, προβολές του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και άλλα πολλά, όλα όμως με ένα κοινό θέμα, τον Κόμπι Μπράιαντ, ήταν αυτά που είδαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας, το Staples Center.

Έτσι τον ουρανό του γηπέδου που αγωνίζονται οι Λέικερς θα κοσμούν από εδώ και πέρα και τα δύο νούμερα που φόρεσε ο αμερικάνος σουπερ σταρ στην καριέρα του, το 8 και το 24.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι ήθελαν μια νίκη που θα αφιέρωναν στο Κόμπι Μπράιαντ, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη σε εκείνον. Αυτή η νίκη δεν ήρθε, αφού οι Γουόριορς στην παράταση πανηγύρισαν τη νίκη.

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024