Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψηφίζουμε Αντετοκούνμπο μέσω social media για το NBA All Star

Ψηφίζουμε Αντετοκούνμπο μέσω social media για το NBA All Star

Από το απόγευμα των Χριστουγέννων ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων για τους παίκτες του NBA All Star Game μέσα από τα social media. Ο εύκολος τρόπος για να ψηφίσετε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η παράδοση θέλει και το μαγικό κόσμο του NBA να περιλαμβάνει πλούσια δράση τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων, προκειμένου να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα στους φιλάθλους.

Πέρα από τα παιχνίδια που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα όμως, οι φίλοι του NBA σε όλο τον κόσμο έχουν ένα ακόμα «δώρο» από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ, καθώς άνοιξε η ψηφοφορία μέσω των κοινωνικών δικτύων για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο επόμενο All Star Game που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του NBA μπορούν να ψηφίσουν κάνοντας σχόλιο κάτω από μια σχετική φωτογραφία, με το όνομα του παίκτη που θέλουν και το hashtag #NBAVOTE. Αν για παράδειγμα θέλετε να ψηφίσετε τον έλληνα σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα πρέπει να γράψετε κάτω από μια σχετική με το NBA ή τον «Greek Freak» εικόνα: Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE.

Κάθε χρήστης του Facebook ή του Twitter μπορεί να ψηφίζει μια φορά ανά 24 ώρες και έως μέχρι δέκα διαφορετικούς παίκτες.

Οι βασικοί παίκτες για τις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στο Staples Center, καθώς φέτος δεν θα γίνει με την παραδοσιακή μορφή «Ανατολή – Δύση», θα ανακοινωθούν στις 18 Ιανουαρίου, ενώ οι υπόλοιπο μια εβδομάδα αργότερα.

in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024