Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Άλωσε» και την πρωτεύουσα ο Greek Freak [Βίντεο]

«Άλωσε» και την πρωτεύουσα ο Greek Freak [Βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε την υπογραφή του στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε την υπογραφή του στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ!

Όσοι βρέθηκαν στην Capital One Arena είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη μία φαντασμαγορική εμφάνιση του Giannis, ο οποίος πήρε από το… χέρι τους Μιλγουόκι Μπακς και τους οδήγησε στη νίκη με 104-95 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αυξάνοντας σε 23-20 το ρεκόρ των «ελαφιών». Ο «Greek Freak» τελείωσε την αναμέτρηση με τη… μαγική συγκομιδή των 27 πόντων, 20 ριμπάουντ (career high), 6 ασίστ και 2 μπλοκ, συνεπικουρούμενος από τους Έρικ Μπλέντσο (23π.), Κρις Μίντλετον (19π.) και Μάλκολμ Μπρόγκντον (16π.).

Τα «ελάφια» βάσισαν -ως συνήθως- τα επιθετικά plays τους πάνω στον Αντετοκούννμπο στο τελευταίο πεντάλεπτο και με αμυντικά αντανακλαστικά, κρατώντας χωρίς καλάθι τους Ουίζαρντς για περίπου τέσσερα λεπτά, πέτυχαν την ανατροπή και την υπερασπίστηκαν μέχρι το τελικό 104-95.

Όσο για το highlight της βραδιάς; Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την… american football ασίστ του Αντετοκούνμπο στον Κρις Μίντλετον, περίπου επτά λεπτά πριν από τη λήξη και με το σκορ στο 87-90 επί των Ουίζαρντς

in.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024