Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφιος για... όσκαρ αθλητισμού ο Giannis

Υποψήφιος για… όσκαρ αθλητισμού ο Giannis

Κοντά σε ακόμα μια μεγάλη διάκριση βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Την Τρίτη ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Laureus, που θεωρούνται τα... όσκαρ του παγκόσμιου αθλητισμού, και ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και αυτό του διεθνούς μπασκετμπολίστα. Ο Έλληνας άσος, ο οποίος διαπρέπει στα παρκέ του NBA, είναι ένας από τους υποψήφιους για το βραβείο της αποκάλυψης της χρονιάς για το 2017 (breakthrough of the year).

Κοντά σε ακόμα μια μεγάλη διάκριση βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Την Τρίτη ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Laureus, που
θεωρούνται
τα… όσκαρ του παγκόσμιου αθλητισμού, και ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται
και αυτό του διεθνούς μπασκετμπολίστα.

Ο Έλληνας άσος, ο οποίος διαπρέπει στα παρκέ του NBA, είναι ένας από τους υποψήφιους για το βραβείο της αποκάλυψης της χρονιάς για το 2017 (breakthrough of the year), μαζί με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Κιλιάν Μπαπέ, τη Λετονή τενίστρια Γελένα Οσταπένκο, τον Ισπανό γκόλφερ Σέρχιο Γκαρσία, τον Βρετανό πυγμάχο Αντονι Τζόσουα και τον Αμερικανό κολυμβητή Κάλεμπ Ντρέσελ. Η ανακοίνωση του νικητή και η απονομή του βραβείου θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου, στο Μονακό.

Το βραβείο του κορυφαίου αθλητή για το 2017 διεκδικούν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ, ο Μο Φάρα, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Βρετανός ποδηλάτης Κρις Φρουμ. Στις γυναίκες, υποψήφιες είναι η Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα, η Άλισον Φέλιξ, η Κάστερ Σεμένια, η Σερένα Ουίλιαμς, η Κέιτι Λεντέκι και η Αμερικανίδα σκιέρ Μικαέλα Σίφριν.

Το βραβείο της καλύτερης ομάδας διεκδικούν η εθνική ομάδα τένις της Γαλλίας, η ομάδα Φόρμουλα Ενα της Μερτσέντες, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, η ιστιοπλοϊκή ομάδα Emirates Team New Zealand, η Ρεάλ Μαδρίτης και οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς του NFL.

Στην κατηγορία Comeback of the year είναι εκ νέου υποψήφιος ο Ρότζερ Φέντερερ, μαζί με την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα, τη Σάλι Πίρσον, τον Τζάστιν Γκάτλιν, τον Βαλεντίνο Ρόσι και τη βραζιλιάνικη Σαπεκοένσε.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024