Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έπεσαν κορμιά στο All - Star Game, 16 πόντους σκόραρε ο Γιάννης

Έπεσαν κορμιά στο All – Star Game, 16 πόντους σκόραρε ο Γιάννης

Η παρέα του Lebron επικράτησε της ομάδας του Curry με 148-145 σ΄έναν αγώνα που ήταν αμφίρροπος μέχρι το τέλος.

Η παρέα του Lebron επικράτησε της ομάδας του Curry με 148-145 σ΄έναν αγώνα που ήταν αμφίρροπος μέχρι το τέλος.

Πολυτιμότερες παίχτης αναδείχθηκε ο… βασιλιάς LeBron James ο οποίος ήταν ο απόλυτος σταρ της βραδιάς πετυχαίνοντας 29 πόντους ενώ μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασικός σημειώνοντας 16 πόντους στα 26 λεπτά που αγωνίστηκε. Συγκεκριμένα, Ο Γιάνναρος πρόσφερε το δικό του θέαμα, με 6/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/6βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη. Ήταν μάλιστα ένας από τους 8 παίκτες που κατάφεραν να πετύχουν διψήφιο αριθμό πόντων από την ομάδα του Curry .

Η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Γιάννης ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μόλις στο 25΄ λεπτό, η ομάδα του James προηγήθηκε με 79-78 . Ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος το σκόρ ήταν 144-144 και τότε ανέλαβε ο Westbrook να σκοράρει. Στην τελευταία φάση του αγώνα η ομάδα του LeBron με υποδειγματική άμυνα δεν άφησε να την αντίπαλη ομάδα να επιτεθεί.

Οι δηλώσεις του Γιάννη

Ο Γιάνναρος μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τον αγώνα, σε δηλώσεις του. «Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Μακάρι να κερδίζαμε πάλι, αλλά περάσαμε καλά. Είδα και την οικογένειά μου να είναι χαρούμενη και να βγάζει φωτογραφίες με τους παίκτες και τους celebrities. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Παίξαμε δυνατά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Εγώ αυτό ξέρω να κάνω, το έκαναν όλοι και είχαμε ένα ωραίο και συναρπαστικό ματς. Το απολαύσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

O Greek Freak ακόμη, αναφέρθηκε και στον MVP της βραδιάς, ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ο Λεμπρόν είναι απίστευτος, ένα πρότυπο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για μας τους παίκτες. Είναι επαγγελματίας όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό».

Σχετικά με τον Τζόελ Εμπίντ τόνισε: «Είναι σπουδαίο παιδί και ταλέντο. Παίζει πολύ σκληρά. Είναι δύσκολο για έναν ψηλό σαν εκείνον να κάνει αυτά που κάνει, αλλά είναι πολύ ταλαντούχος. Δεν έχει ταβάνι. Το μέλλον είναι δικό του».

Τέλος, για το πρόγραμμά του από εδώ και στο εξής ανέφερε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μιλγουόκι, να ξεκουραστώ, να προετοιμαστώ για τα εναπομείναντα παιχνίδια στην κανονική περίοδο και ελπίζω να επιστρέψω στο All Star Game του χρόνου».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024