Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα... μαχαίρια Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας για ένα βίντεο

Στα… μαχαίρια Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας για ένα βίντεο

Η ένταση στις σχέσεις του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν είναι δεδομένη, κι ακόμη κι αν η επικράτηση της δεύτερης στο μεταξύ τους τελικό του Radivoj Korac Cup (Κύπελλο Σερβίας) δεν στάθηκε αρκετή να ρίξει... λάδι στη φωτιά, τότε αυτό που... διέρρευσε στάθηκε αρκετό για την... αναζωπύρωσή της. Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της Παρτιζάν, ένα βίντεο, το οποίο δεν αποκαλύπτει πρόσωπα, δείχνει κάποιον να αφαιρεί από το τρόπαιο της κατάκτησης το σήμα των «ερυθρόλευκων» και τις κατακτήσεις τους τις προηγούμενες χρονιές.

Η ένταση στις σχέσεις του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν είναι δεδομένη, κι ακόμη κι αν η επικράτηση της δεύτερης στο μεταξύ τους τελικό του Radivoj Korac Cup (Κύπελλο Σερβίας) δεν στάθηκε αρκετή να ρίξει… λάδι στη φωτιά, τότε αυτό που… διέρρευσε στάθηκε αρκετό για την… αναζωπύρωσή της.

Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της Παρτιζάν, ένα βίντεο, το οποίο δεν αποκαλύπτει πρόσωπα, δείχνει κάποιον να αφαιρεί από το τρόπαιο της κατάκτησης το σήμα των «ερυθρόλευκων» και τις κατακτήσεις τους τις προηγούμενες χρονιές.

Με σκληρή ανακοίνωση του, μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας καταδικάζει το συμβάν, αναρωτιέται αν αυτός που βγάζει το σήμα είναι παίκτης ή φίλαθλος της Παρτιζάν, ενώ ζητά από την ομοσπονδία της Σερβίας να παρέμβει άμεσα και να ερευνήσει την υπόθεση, προκειμένου να αποδώσει ευθύνες. Παράλληλα, κάνει λόγο ντροπή και νέο «χαστούκι» στο άθλημα.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024