Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί ο Γιάννης: «Πουλούσα CD για να ζήσει η οικογένειά μου» (βίντεο)

Συγκινεί ο Γιάννης: «Πουλούσα CD για να ζήσει η οικογένειά μου» (βίντεο)

Ενα ιδιαίτερα συγκινητικό αφιέρωμα είχε η εκπομπή «60 minutes» του CBS στον Γιάννη Αντετοκούμπο. Σε μια εκπομπή - θρύλο της αμερικανικής τηλεόρασης, ο δικός μας Γιάννης αφηγείται τα δύσκολα χρόνια μέχρι να γίνει ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες του κόσμου.

Ενα ιδιαίτερα συγκινητικό αφιέρωμα είχε η εκπομπή «60 minutes» του CBS στον Γιάννη Αντετοκούμπο. Σε μια εκπομπή – θρύλο της αμερικανικής τηλεόρασης, ο δικός μας Γιάννης αφηγείται τα δύσκολα χρόνια μέχρι να γίνει ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες του κόσμου.

Οπως αποκάλυψε, μικρό παιδί πουλούσε από γυαλιά μέχρι CD στους δρόμους της Αθήνας για να συντηρήσει τούς γονείς του και τ αδέλφια του.

Η επομπήέχει φιλοξενήσει από προέδρους Ηνωμένων Πολιτειών και μεγάλε προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής, θα μεταδοθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου ανήμερα της εθνικής μας εορτής με προσκεκλημένο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όπως θυμάται ο ίδιος: «Ήταν δύσκολα χρόνια. Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Όταν παλεύαμε, ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Διασκεδάζαμε, χαμογελούσαμε. Σίγουρα με έκανε πιο δυνατό!», είπε ο Αντετοκούνμπο.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι «πρέπει να ήσουν καλός πωλητής», ο Γιάννης απάντησε: «Ήμουν ο καλύτερος» για τον απλούστατο λόγο, όπως είπε, ότι δεν τα παρατούσε ποτέ. Και πρόσθεσε ότι αυτό το χαρακτηριστικό το έχει ακόμα στην ζωή. “Ειμαι επίμονος”.

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024