Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χτύπησε ο Σιόβας... πόνεσαν τα μάτια του Μίτσελ στην Πάτρα

Χτύπησε ο Σιόβας… πόνεσαν τα μάτια του Μίτσελ στην Πάτρα

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Δημήτρη Σιόβα, στην επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του, αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο αμυντικός των Πειραιωτών αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα ή θλάση στον προσαγωγό. Με πρόβλημα εγκατέλειψε το ματς και ο Γκαζαριάν, που έγινε αλλαγή και επίσης υπάρχουν φόβοι για θλάση. Μίτσελ: «Παίξαμε σε αρκετά πιο χαμηλό επίπεδο»

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Δημήτρη Σιόβα, στην επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του, αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα ή θλάση στον προσαγωγό.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το πρωί της Τετάρτης και αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστής περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να γίνει σαφές το μέγεθος του τραυματισμού.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο τραυματισμός προκάλεσε αγωνία, καθώς ο ίδιος έδειχνε να πονάει αρκετά, βγαίνοντας κουτσαίνοντας προς τον πάγκο.

Εάν τελικά επιβεβαιωθεί ότι είναι τράβηγμα (στον έσω πλατύ) τότε δεν είναι τόσο ανησυχητικό, αφού θα χρειαστεί να μείνει μερικές ημέρες εκτός των προπονήσεων, ενώ στην περίπτωση της θλάσης, τότε μπορεί να μιλάμε και για εβδομάδες.

Με πρόβλημα εγκατέλειψε το ματς και ο Γκαζαριάν, που έγινε αλλαγή και επίσης υπάρχουν φόβοι για θλάση.

Μίτσελ: «Παίξαμε σε αρκετά πιο χαμηλό επίπεδο»

Ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Μίτσελ στη νίκη επί της Παναχαϊκής, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν τίποτα από τις δυνατότητες που πραγματικά έχουν.

Οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του OTE TV μετά το τέλος του αγώνα:

«Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά μας και θέλαμε να δούμε όλους τους παίκτες. Ακολουθεί το ματς με τον Ατρόμητο και στην συνέχεια υπάρχει το Champions League. Θέλω να δω σε ποιους μπορώ να υπολογίζω», υποστήριξε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός που ρωτήθηκε για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού.

«Από την προσπάθεια ναι, αλλά όχι από την αποτελεσματικότητα. Δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, αλλά σε αρκετά πιο χαμηλό επίπεδο. Είχαμε κακή κυκλοφορία της μπάλας σε όλο το ματς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024