Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τριάρα» η ΑΕΚ, νίκες για Ηρακλή, Παναχαϊκή, Τύρναβο, «Χ» στα Χανιά

«Τριάρα» η ΑΕΚ, νίκες για Ηρακλή, Παναχαϊκή, Τύρναβο, «Χ» στα Χανιά

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδαίτερη δυσκολία, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για την φάση των ομίλων, στο κύπελλο Ελλάδας. Ο Τύρναβος επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού στο Στάδιο Αλκαζάρ, ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός Βόλου απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τα Χανιά στα Περιβόλια. Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ηρακλής, επικρατώντας στις Σέρρες 2-1 του Εθνικού Γαζώρου. Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από τον Ταύρο, επικρατώντας 2-0 του Φωστήρα.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδαίτερη δυσκολία, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για την φάση των ομίλων, στο κύπελλο Ελλάδας.

Ο Τύρναβος επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού στο Στάδιο Αλκαζάρ, ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός Βόλου απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τα Χανιά στα Περιβόλια.

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ηρακλής, επικρατώντας στις Σέρρες 2-1 του Εθνικού Γαζώρου. Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από τον Ταύρο, επικρατώντας 2-0 του Φωστήρα.

ΑΕΚ – Ηρακλής Ψαχνών 3-0

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0, εντός έδρας, τον Ηρακλή Ψαχνών και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 42′ o Κορδέρο με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Μάνταλος στο 66′ με κεφαλιά έκανε δυο τα τέρματα της Ένωσης, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε ο Μπακάκης στο 79′.

Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια στο ματς και ένα χαμένο πέναλτι το οποίο έστειλε άουτ ο Μπαρμπόσα. Στο 61′ αποβλήθηκε για τα Ψαχνά ο Γουόρντεν.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Γροντής, Κολοβέτσιος (69′ Φαγέ), Σαρρής, Κορδέρο (56′ Μάνταλος), Ρόβας, Πλατέλλας, Μπαρμπόζα (76′ Αραβίδης), Ζόριτς, Ντακόλ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (61′ Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Ντιέγκο Λόμπα (67′ Δηλαβέρης) Φλίγγος (72′ Σικαλιάς), Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς, Ραπτάκης

Φωστήρας – Παναχαϊκή 0-2

Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από τον Ταύρο, επικρατώντας 2-0 του Φωστήρα για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, και πλέον θα παίξει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μαρουκάκης στο 36΄ και ο Πατηνιώτης στο 64΄ πέτυχαν τα γκολ των Αχαιών, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε όλο το β΄ ημίχρονο με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αναστασόπουλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μπίρης, Γρομητσάρης, Αχείμαστος, Μήτκας, Μπελέρης (67΄ Κανελλόπουλος), Ποτουρίδης, Κακαράς (18΄ Μεντί), Ράμα, Ματσούκας (29΄ Σιώπης), Μουστογιάννης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Κάργας, Άλα, Ασίγκμπα, Πατηνιώτης, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Στεργίδης (68΄ Χούσα), Ζλατκόφσκι (46΄ Χαρτσιάς), Ντα Κόστα (75΄ Πλέγας), Μαρουκάκης.

Εθνικός Γαζώρου – Ηρακλής 1-2

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ηρακλής, επικρατώντας στις Σέρρες 2-1 του Εθνικού Γαζώρου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Ο «Γηραιός» πήρε σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Κυριακίδη (6΄) και Πασά (22΄) και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 55΄ με τον Τσουβαλτσίδη.

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Μπαρτολίνι από το Ηρακλή (69΄) και ο Κουκολής από τον Εθνικό Γαζώρου (80΄). Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς, ενώ η ομάδα των Σερρών γνώρισε τη δεύτερη ήττα της και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (83΄ Δ. Παπαδόπουλος), Κουκολής, Κωφοκότσιος (46΄ Πολύζος), Πάλλας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης (46΄ Τσιλούλης), Παναγιωτίδης, Δέντσας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαδάς, Πουρτουλίδης (62΄ Ρομάνο), Μπαρτολίνι, Πασάς, Μπουκουβάλας (46΄ Στεφανίδης), Βαλεριάνος, Σμίλτος, Κυριακίδης, Τόσκας, Αγγελούδης (71΄ Στάμου), Κασσός.

Τύρναβος – Αιγινιακός 2-1

Ο Τύρναβος επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού στο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, και διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Τα γκολ της θεσσαλικής ομάδας, η οποία στην πρεμιέρα είχε αποσπάσει ισοπαλία στη Μυτιλήνη από την Καλλονή, πέτυχε ο Οτα στο 45΄ και στο 72΄, ενώ ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Δεμηρτζόγλου στο 58΄.

Οι γππεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σολφερίνο στο 75΄. Ο Αιγινιακός, μετά τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες, αποκλείστηκε οριστικά από τη συνέχεια του κυπέλλου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σιάτρας, Καραμανλής, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Παληγεώργος (61΄ Στεργιανός), Ντατίδης, Γεωργίου, Σκαθαρούδης (66΄ Μιλουτίνοβιτς), Οτα (78΄ Σαμαράς), Σολφερίνο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Μένκα, Αραμπατζής, Μπάρος, Τέλλος, Γεωργίου, Ζούρκος, Φαμπίνιο (89΄ Καζάκης), Δεμηρτζόγλου (71΄ K. Aχαλινόπουλος), Πέντα, Πόποβιτς (71΄ Ναουμτσέφσκι), Μπλάζεκ.

Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τα Χανιά στα Περιβόλια, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών Κασμερίδης, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Πάγκαλου στο 60ο λεπτό. Παρά τη σημερινή απώλεια, η κρητική ομάδα παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, χάρη στην εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού, αλλά και οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου διατηρούν ελπίδες να πάρουν το εισιτήριο για τους «16».

ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παγώνης, Παπατζίκος, Γκότοβος, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης, Γουέλκαμ, Οικονομόπουλος (79΄ Καραλής), Μαρτσάκης (46΄ Πάγκαλος), Νύκταρης (46΄ Κρητικός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης (65΄ Σκοπελίτης), Ζέρης, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Μαρτίνες, Μέζα (55΄ Πινάρες), Θέος, Νικολιάς (46΄ Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος.

Σε αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Φωστήρας-Παναχαϊκή 0-2
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 29/10

2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 29/10
Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς 30/10

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 30/10
ΟΦΗ-Ξάνθη 30/10

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής 1-2
Λεβαδειακός-Πλατανιάς 29/10

5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών 3-0
Ατρόμητος-Πανθρακικός 29/10

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Εργοτέλης-Βέροια 29/10
Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης 30/10

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Τύρναβος-Αιγινιακός 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 29/10

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 30/10

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024