Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξάνθη: «Γραφικέ και super ουάου coach Αναστασίου»

Ξάνθη: «Γραφικέ και super ουάου coach Αναστασίου»

Με το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟ για το Κύπελλο Ελλάδος, ο προπονητής των Πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου άφησε... μπηχτές για την απόδοση των παικτών της Ξάνθης: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η ομάδα της Ξάνθης αγωνίζεται στα κόκκινα όταν παίζει με εμάς και δεν το αντιμετωπίζει σαν φιλικό». Η δήλωση αυτή απαντήθηκε άμεσα από τη Ξάνθη με ανακοίνωση στην οποία ο κ.Αναστασίου χαρακτηρίζεται «γραφικός και... σούπερ ουάου κόουτς».

Με το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟ για το Κύπελλο Ελλάδος, ο προπονητής των Πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου άφησε… μπηχτές για την απόδοση των παικτών της Ξάνθης:

«Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η ομάδα της Ξάνθης αγωνίζεται στα κόκκινα όταν παίζει με εμάς και δεν το αντιμετωπίζει σαν φιλικό. Συγχαρητήρια και στον Παππά, πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος ο κύριος Δούρος».

Η δήλωση αυτή απαντήθηκε άμεσα από τη Ξάνθη με ανακοίνωση στην οποία ο κ.Αναστασίου χαρακτηρίζεται «γραφικός και… σούπερ ουάου κόουτς».

«Γραφικέ πλέον κ. Αναστασίου, 25 χρόνια τώρα η Ξάνθη κάνει ότι μπορεί στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει ένα παιχνίδι.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, μην αποπροσανατολίζεις ούτε τη διοίκηση της ομάδας σου, ούτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά κοίταξε να κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Πάντα έχεις μια δικαιολογία. Μια οι παίκτες, μια το γήπεδο, την άλλη ο διαιτητής.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, τη στήριξη που έχεις από τη Διοίκηση και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όλο αυτόν τον καιρό είναι για το βιβλίο Γκίνες.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, άσε την Ξάνθη από το στόμα σου και αν έχεις κάτι να καταγγείλεις ενάντια στην Ξάνθη τα τελευταία 25 χρόνια να βγεις το καταγγείλεις αντρίκεια και επώνυμα. Διαφορετικά «κλείστο». Super ουάου coach».

Απάντηση του ΠΑΟ

Άμεση ήταν και η απάντηση της Πράσινης ΠΑΕ που ανέφερε: «Είναι τουλάχιστον προσβλητικό η πιο γραφική ομάδα στην Ελλάδα να εκδίδει τέτοιες ανακοινώσεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024