Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ πήρε 1-1 στην Κέρκυρα και παίρνει πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ πήρε 1-1 στην Κέρκυρα και παίρνει πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Κέρκυρας με την ΑΕΚ στο νησί των «Φαιάκων» για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας και η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αναδειχθεί στο 2ο μεταξύ τους αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου (17:00). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 59΄ με τον Βενέτη, για να ισοφαρίσει στο 68΄η ΑΕΚ με αυτογκόλ του Φάμπιο.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Κέρκυρας με την ΑΕΚ στο νησί των «Φαιάκων» για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας και η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αναδειχθεί στο 2ο μεταξύ τους αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου (17:00).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 59΄ με τον Βενέτη, για να ισοφαρίσει στο 68΄η ΑΕΚ με αυτογκόλ του Φάμπιο.

Με το… ζόρι βγήκαν 2-3 φάσεις για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, αφού οι ευκαιρίες περιορίστηκαν σ΄ ενα σουτ του Καϊκούτ σε τετ-α-τετ με τον Ανέστη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 38΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα (41΄) σκόραρε ο Μπρέσεβιτς για τους φιλοξενούμενους, όμως ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πιο «ορεξάτες» στο β΄ μέρος και στο 47΄ το σουτ του Μάνταλου έφυγε άουτ, ενώ στο 59΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βενέτη, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 68΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Φάμπιο και κατέληξε στη δεξιά γωνία του Κουτζαβασίλη.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ξεχώρισε η προσπάθεια του Γιόχανσον, ο οποίος αφού έκλεψε την μπάλα έπιασε το μακρινό δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας)

Κίτρινες: Ανδρεόπουλος, Παρασκευαϊδης, Καρντόζο / Ανάκογλου, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος (78΄ Ναγιάρ), Καρντόζο, Φάμπιο (71΄ Κόντος), Ρόχας (84΄ Μαρκόφσκι), Καϊκούτ, Χαβίτο.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας):
Aνέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος (66΄ Γιόχανσον), Ανάκογλου, Πλατέλλας (80΄ Ντούνης), Μάνταλος, Αραβίδης, Μπρέσεβιτς (89΄ Σοϊλέδης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024