Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Απόλλωνας συνέτριψε και «πέταξε» εκτός τον Λεβαδειακό

Ο Απόλλωνας συνέτριψε και «πέταξε» εκτός τον Λεβαδειακό

Ο Απόλλωνας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, αφού στον 2ο αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Λεβαδειακού. Ο πρώτος αγώνας στη Ριζούπολη είχε λήξει ισόπαλος 1-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Χατζής (16΄), Κοτσώνης (19΄), Αρσιτς (57΄) και Ανγκούλο (89΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μάτζιος στο 17΄.

Ο Απόλλωνας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, αφού στον 2ο αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Λεβαδειακού.

Ο πρώτος αγώνας στη Ριζούπολη είχε λήξει ισόπαλος 1-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Χατζής (16΄), Κοτσώνης (19΄), Αρσιτς (57΄) και Ανγκούλο (89΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μάτζιος στο 17΄.

Στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Απόλλωνας με τον Χατζή, ο οποίος μετά από ενέργεια του Ηρακλή, έκανε από κοντά το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό (17΄) με γυριστό σουτ του Μάντζιου, από σέντρα του Μιλιάζες.

Ο Απόλλωνας όμως, είχε και πάλι τον τρόπο να αντιδράσει δύο λεπτά αργότερα (19΄ ), όταν ο Κοτσώνης με κεφαλιά έκανε το 1-2 μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαγού.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Λεβαδειακός προσπάθησε για την ισοφάριση και στο 53΄ ο Μιλάζες με εκτέλεση φάουλ είχε κάθετο δοκάρι.

Ο Απόλλωνας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του και το απέδειξε στο 54΄, όταν σε πλασέ του Ανγκούλο, η μπάλα επίσης προσέκρουσε στο δοκάρι του Λεβαδειακού. Και σαν μην έφτανε αυτό, στο 57΄ έκανε το 1-3 και «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση. Σκόρερ ο Αρσιτς, ο οποίος με σουτ εκμεταλλεύτηκε μπαλιά του Λίτση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στρατηλάτη.

Το ματς ουσιαστικά έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα στη συνέχεια με τον Απόλλωνα να παίρνει τη σπουδαία πρόκριση με ένα ακόμη τέρμα το οποίο σημείωσε στο 89΄ ο Ανγκούλο από κοντά μετά από επέμβαση του Σραατηλάτη σε σουτ του Βασιλαντωνόπουλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμη, την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μάτζιο, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Κοτσώνη, και στον Ψιάνο στο 83΄, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Σάντσεζ, Μιλοσάβλιεφ, Σκέμπης / Βάντερσον, Λαγός, Κοτσώνης, Πίτκας, Χατζής

Κόκκινες: Μάντζιος (70΄) / Ψιάνος (82΄ 2η κίτρινη)

Λεβαδειακός (Σ. Παντελίδης): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Μάντζιος, Μάγκας, Ζίτο (46΄ Γκόμες), Βούκσεβιτς, Σάντσεζ, Πίντερ, Μιλοσάβλιεφ (76΄ Σοτέλο), Μιλιάζες, Μπουσταμάντε (59΄ Γιακουμάκης).

Απόλλων Σμύρνης (Α. Βοσνιάδης): Πίτκας, Ψιάνος, Κοτσώνης, Γεωργίου, Λίτσης, Χατζής, Ηρακλής, Βάντερσον (33΄ Βασιλαντωνόπουλος), Λαγός (68΄ Φαρία), Άρσιτς (87΄ Κύργιας), Ανγκούλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024