Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ηρακλής... ροπάλιασε τον Πανιώνιο και βλέπει πρόκριση

Ο Ηρακλής… ροπάλιασε τον Πανιώνιο και βλέπει πρόκριση

Άλμα πρόκρισης έκανε ο Ηρακλής, που επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στο Καυτανζόγλειο, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κόρμπος στο 15' άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Πουρτουλίδη, ενώ στο 74' ο Ρομάνο με γυριστή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έδωσε στον «γηραιό» σκορ «ασφαλείας» εν όψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

Άλμα πρόκρισης έκανε ο Ηρακλής, που επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στο Καυτανζόγλειο, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κόρμπος στο 15′ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Πουρτουλίδη, ενώ στο 74′ ο Ρομάνο με γυριστή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έδωσε στον «γηραιό» σκορ «ασφαλείας» εν όψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ηρακλής μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του, αλλά και την ώθηση του ενθουσιασμένου κόσμου. Και το κατάφερε, αφού ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του κέντρου και πήγε το παιχνίδι στο τέμπο που τον βόλευε.

Ο Σιώπης τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα με αποτέλεσμα ο Κόρμπος να πάρει τη θέση του. Αυτό αποσυντόνησε κάπως τους παίκτες του Πανιωνίου.

Ο Ηρακλής, στην πρώτη του ουσιαστικά απειλητική στιγμή, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Πουρτουλίδης και Τσιλιανίδης συνεργάστηκαν από τα αριστερά με τον δεύτερο να πραγματοποιεί την κάθετη μπαλιά στον πρώτο μέσα στην περιοχή.

Εκεί, ο αρχηγός του Ηρακλή επεχείρησε το γύρισμα αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κόρμπο και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο «Γηραιός» έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του. Ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα δεξιά, ο Περόνε μέσα από την περιοχή έπιασε την κεφαλιά αλλά στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι είχε ακόμα καλύτερο ρυθμό, με τον Πανιώνιο να βγαίνει πιο ψηλά και να ψάχνει την ισοφάριση, γεγονός, όμως, που ευνοούσε πιο πολύ τους γηπεδούχους. Κι αυτό, διότι έβρισκαν χώρους και μπορούσαν εύκολα να κάνουν το παιχνίδι τους και να χτυπούν τον αντίπαλο χωρίς να ρισκάρουν.

Στο 53΄ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κουτσιαύτης, υπέδειξε έμμεσο για γύρισμα του Μπαρτολίνι στον Χουάντερσον αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία.

Στο 75′ ο Ηρακλής κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Πανιώνιου, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Περόνε, ο Ρομάνο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με γυριστή κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, γράφοντας έτσι το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: Περόνε, Μπαρτολίνι, Λουκίνα, Ρομάνο- Μασούρας, Καθάριος, Κόρμπος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Ρισβάνης, Παπαδόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90′ Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Περόνε (77′ Λουκίνας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (7′ λ.τρ. Κόρμπος), Καθάριος (57′ Γιάννου), Μασούρας (76′ Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024