Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΟΦΗ άντεξε αλλά η Ξάνθη πήρε το προβάδισμα πρόκρισης

Ο ΟΦΗ άντεξε αλλά η Ξάνθη πήρε το προβάδισμα πρόκρισης

ΟΦΗ και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο τέταρτο και τελευταίο ματς της φάσης των πρώτων προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ακριτική ομάδα έμεινε για 9ο σερί ματς αήττητη (στις εγχώριες διοργανώσεις) και με το εκτός έδρας γκολ έχει το «πάνω χέρι» για να πάρει το εισιτήριο στους ημιτελικούς.

ΟΦΗ και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο τέταρτο και τελευταίο ματς της φάσης των πρώτων προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ακριτική ομάδα έμεινε για 9ο σερί ματς αήττητη (στις εγχώριες διοργανώσεις) και με το εκτός έδρας γκολ έχει το «πάνω χέρι» για να πάρει το εισιτήριο στους ημιτελικούς.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο (48΄), ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κυριακίδη και στην άδεια εστία άνοιξε το σκορ (1-0). Ένα λεπτό μετά ο γκολκίπερ της Ξάνθης έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μερεμπασβίλι.

Η ακριτική ομάδα «απάντησε» γρήγορα και στο 53΄ ισοφάρισε με το σουτ του Σολτάνι, μετά από το φάουλ που εκτέλεσε ο Κλέιτον.

Ακολούθησαν δύο σπουδαίες επεμβάσεις του Λόρια σε σουτ των Κλέιτον και Ομπόντο, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Βάλτερ σταμάτησε στο δοκάρι. Το 1-1 δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες θα «λύσουν τις διαφορές τους» στα Πηγάδια.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Σολτάνι

ΟΦΗ (Ν.Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (68΄ Μαραθιανός), Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης (81΄ Περογαμβράκης), Μερεμπασβίλι (64΄ Τζορτζ).

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου):
Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (52΄ Βασιλακάκης), Κλέιτον (77΄ Βάλτερ), Γούτας, Καπετάνος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024