Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναβολή και... βλέπουμε για τη ρεβάνς ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Αναβολή και… βλέπουμε για τη ρεβάνς ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των υπολοίπων αγώνων, χωρίς να συμπεριλαμβάνει το ντέρμπι. Τη λύση κλήθηκε να δώσει η Σούπερ Λιγκ, από την οποία ζητήθηκε να μεταφέρει μια ημέρα νωρίτερα τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα (από 2/3 στην 1/3) προκειμένου να περάσουν οι απαιτούμενες 48 ώρες και να διεξαχθεί ο αγώνας του Κυπέλλου αργά την Τρίτη. Η Λίγκα ωστόσο δεν είναι θετική στην αλλαγή της ημερομηνίας και έτσι το ΑΕΚ - Ολυμπιακός αναβάλλεται επ'αόριστον...

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των υπολοίπων αγώνων, χωρίς να συμπεριλαμβάνει το ντέρμπι.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Τρίτη, η αστυνομία έβαλε «μπλόκο» στο να διεξαχθεί ο αγώνας την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, καθώς την ίδια μέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα στα πλαίσια της Ευρωλίγκα.

Τη λύση κλήθηκε να δώσει η Σούπερ Λιγκ, από την οποία ζητήθηκε να μεταφέρει μια ημέρα νωρίτερα τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα (από 2/3 στην 1/3) προκειμένου να περάσουν οι απαιτούμενες 48 ώρες και να διεξαχθεί ο αγώνας του Κυπέλλου αργά την Τρίτη.

Η Λίγκα ωστόσο δεν είναι θετική στην αλλαγή της ημερομηνίας και έτσι το ΑΕΚ – Ολυμπιακός αναβάλλεται επ’αόριστον…

Αυτό αναφέρει η ΕΠΟ στην ανακοίνωση της:
«Με έγγραφό της προς ενδιαφερόμενες τις ΠΑΕ η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος ενημέρωσε ότι »ο ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Πέμπτη 5/3/2015 δεν είναι εφικτός, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής στο Ο.Α.Κ.Α του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα».

Επίσης, η Επιτροπή ενημερώνει τις ΠΑΕ ότι »μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015» και καταλήγει λέγοντας ότι »κατόπιν τούτων ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα ορισθεί στο μέλλον με νεότερο έγγραφο της Επιτροπής Κυπέλλου».

Αυτό που προκύπτει από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, είναι πως το πρόγραμμα είναι γνωστό από το Δεκέμβριο οπότε, το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι καθαρά ευθύνη της ΕΠΟ, οποία διοργανώνει και το Κύπελλο.

Έτσι λοιπόν ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «8» του Κυπέλλου είναι άγνωστο το πότε θα διεξαχθεί.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξης:
Πανιώνιος-Ηρακλής: 4/3/2015, ώρα 19:00, γήπεδο Νέας Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης-Χανιά: 5/3/2015, ώρα 16:00, γήπεδο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης Γεώργιος Καμάρας
SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ: 5/3/2015, ώρα 19:30, γήπεδο SKODA Ξάνθη Arena .

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024