Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Απόλλων Σμύρνης απέκλεισε τα Χανιά και πέρασε στα ημιτελικά

Ο Απόλλων Σμύρνης απέκλεισε τα Χανιά και πέρασε στα ημιτελικά

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Απόλλωνας Σμύρνης, μετά την επικράτηση του με 3-1 επί των Χανιών στο «Γεώργιος Καμάρας», στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ανγκούλο (39'), Φαρινόλα (59'), Σουάνης (66'), ενώ το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Κρητικός (45'). Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα τα Χανιά, λόγω αποβολής του Παπουτσογιαννόπουλου (2η κίτρινη στο 82').

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Απόλλωνας Σμύρνης, μετά την επικράτηση του με 3-1 επί των Χανιών στο «Γεώργιος Καμάρας», στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ανγκούλο (39′), Φαρινόλα (59′), Σουάνης (66′), ενώ το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Κρητικός (45′). Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα τα Χανιά, λόγω αποβολής του Παπουτσογιαννόπουλου (2η κίτρινη στο 82′).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες και να πετυχαίνουν και οι δύο γκολ προς στο τέλος του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε το προβάδισμα στο 39΄ μετά από μια περιπετειώδη φάση, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κόντραρε πάνω στον Τζιώρα και στη συνέχεια στρώθηκε στον αμαρκαριστό Ανγκούλο, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 από κοντινή απόσταση. Τα Χανιά όμως κατάφεραν και ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο, όταν ο Ρέινα μετά από μακρινή μπαλιά έστρωσε ωραία την μπάλα στον Κρητικό, που σούταρε σωστά και νίκησε τον Πίτκα (45΄).

Στον δεύτερο ημίχρονο, ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Στο 59΄ ο Φαρινόλα με κεφαλιά ψαράκι μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαγού έκανε το 2-1, ενώ στο 65΄ ο Σουάνης έκανε το 3-1, και πάλι με κεφαλιά μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Λαγού.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Ψιάνος, Φαρινόλα – Σιλιγαρδάκης, Ρένια, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκότοβος

Κόκκινη: Παπουτσογιαννόπουλος (2η κιτρινή, 82΄)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης, Πινέιρο, Ανγκούλο, Ψιάνος (85΄ Χατζής), Τζιώρας, Ηρακλής (53΄ Λαγός), Φαρινόλα (64΄ Σουάνης).

ΧΑΝΙΑ (Τίμος Καβακάς): Μαρκαντωνάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γανωτής, Κοντέων, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Γκονζάλες, Ρένια (69΄ Αλέκου), Νύκταρης (54΄ Σακελλαρίου), Πάγκαλος (89΄ Εσόνο), Κρητικός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024