Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ξάνθη «δάγκωσε» τον ΟΦΗ και πέρασε στα ημιτελικά

Η Ξάνθη «δάγκωσε» τον ΟΦΗ και πέρασε στα ημιτελικά

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, η Ξάνθη εξασφάλισε την πρόκριση στους "4" του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στα Πηγάδια. Τα γκολ για την ακριτική ομάδα, που είχε πάρει ισοπαλία (1-1) στον πρώτο αγώνα, πέτυχαν οι Σολτάνι (18΄, 85΄) και Κλέιτον (26΄πεν.).

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, η Ξάνθη εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στα Πηγάδια. Τα γκολ για την ακριτική ομάδα, που είχε πάρει ισοπαλία (1-1) στον πρώτο αγώνα, πέτυχαν οι Σολτάνι (18΄, 85΄) και Κλέιτον (26΄πεν.).

Όπως φαίνεται και από τους σκόρερ, οι γηπεδούχοι καθάρισαν από πολύ νωρίς το ματς και την πρόκριση, εναντίον του αποδεκατισμένου ΟΦΗ, που ταξίδεψε στην Ξάνθη με μόλις 13 ποδοσφαιριστές.

Στο 18΄ μετά από κόρνερ, ο Σολτάνι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 26΄ η ομάδα του Λουτσέσκου κέρδισε πέναλτι όταν ο Μαραθιανός βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του Αγριμάκη. Ο Σίλβα Κλέιτον ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε.

Ο ρυθμός στη συνέχεια θύμιζε περισσότερο φιλικό ματς, η Ξάνθη έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και τελικά τα κατάφερε λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς. Ο Σολτάνι με εξαιρετική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Λουσέρο – Μαραθιανός, Κουτσιανικούλης

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου):
Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο (63΄ Φλίσκας), Βασιλακάκης (71΄ Παπαστεργιανός), Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον (86΄ Βάλτερ), Καπετανος

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Αγριμάκης, Δαμιανάκης, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Μαραθιανός, Φαζός, Μακρής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024