Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Και ο Περέιρα το... χαβά του με νέες προκλήσεις προς την εξέδρα της ΑΕΚ

Και ο Περέιρα το… χαβά του με νέες προκλήσεις προς την εξέδρα της ΑΕΚ

Για μια ακόμη φορά και μάλιστα δεύτερη συνεχόμενη σε ντέρμπι, ο Βίτορ Περέιρα, ήρθε να πιστοποιήσει ότι η συμπεριφορά του αποτελεί σκάνδαλο για επαγγελματία προπονητή. Μετά τις χειρονομίες του στη Λεωφόρο, το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσε για μια ακόμη φορά με άσεμνες κινήσεις προς την εξέδρα της ΑΕΚ, αμέσως μετά το γκολ του Χάρα και το 0-1 του Ολυμπιακού.

Για μια ακόμη φορά και μάλιστα δεύτερη συνεχόμενη σε ντέρμπι, ο Βίτορ Περέιρα, ήρθε να πιστοποιήσει ότι η συμπεριφορά του αποτελεί σκάνδαλο για επαγγελματία προπονητή. Μετά τις χειρονομίες του στη Λεωφόρο, το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσε για μια ακόμη φορά με άσεμνες κινήσεις προς την εξέδρα της ΑΕΚ, αμέσως μετά το γκολ του Χάρα και το 0-1 του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος έφυγε σαν τρελός από τον πάγκο του, πήγε στο σημαιάκι του κόρνερ και αφού πανηγύρισε έξαλλα το 0-1, άρχισε να κάνει διάφορες προκλητικές κινήσεις, ξεστομίζοντας και αρκετά (πορτο)γαλλικά που αμέσως… φούντωσαν τους οπαδούς.

Περίπου 20 από αυτούς εισέβαλαν στο γήπεδο για να τον κυνηγήσουν και αρκετοί άλλοι πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, άνθρωποι του Ολυμπιακού τον απομάκρυναν με το ζόρι από το σημείο, όπου είχε προκληθεί η ένταση και στάθηκε τυχερός που δεν τον πρόλαβε κάποιος ή δεν τον χτύπησε κάποιο αντικείμενο.

Φυσικά, δεν δικαιολογείται η είσοδος οπαδών στο γήπεδο, ούτε η εκτόξευση αντικειμένων, ωστόσο, ο Πορτογάλος δείχνει για μια ακόμη φορά πως δεν σέβεται πρώτα απ’ όλα τον εαυτό του και τον σύλλογο που τον τίμησε δίνοντάς του την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας.


Προκλητικός και στη συνέντευξη Τύπου

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, είχε και πάλι ένταση με δημοσιογράφους, δεν δέχτηκε καμία ερώτηση, είπε όσα ήθελε να πει, δικαιολογώντας ακόμα και τον προκλητικό πανηγυρισμό του και στη συνέχεια αποχώρησε:

«Σήμερα έγινε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε το πνεύμα του Ολυμπιακού και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί τα καταφέραμε παρά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Νιώθω την ανάγκη να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο όταν η ομάδα μου παίρνει μια τέτοια πρόκριση. Ο πανηγυρισμός ήταν ενθουσιώδης, δεν προκάλεσα, αν με ξέρατε θα ξέρατε ότι δεν ήθελα να προκαλέσω».

Σιόβας: «Πρόεδρε για σένα…»

Δεν ήταν πολλοί οι παίκτες του Ολυμπιακού που θέλησαν να κάνουν δηλώσεις μετά τη… διακοπή του αγώνα που έφερε και την πρόκριση στους Πειραιώτες κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Σιόβας, ωστόσο, στάθηκε στις κάμερες και αφιέρωσε την πρόκριση στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Πιστεύω πως το παιχνίδι από τη στιγμή που μπήκε το γκολ τελείωσε. Με αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε πάλι διακοπή. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ νικήσαμε και είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε στον κόσμο μας χαρά, έστω και με μια ομάδα Β’ Εθνικής. Θέλουμε να μας στηρίζουν.

Υπάρχουν και κακά αποτελέσματα, μπορεί να μη βγάζουμε όσα θέλουμε στο γήπεδο, αλλά σήμερα δείξαμε ψυχή και πάμε για το νταμπλ. Ξέρουμε ότι έγινε πριν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, μας είχαν στρεσάρει ότι έρχεται πολύς κόσμος από παντού, ωραίος κόσμος, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πάντα εκεί για να κατακτά τίτλους.

Έχουμε μεγάλο πρόεδρο, θα φτιάξει μεγάλη ομάδα και από το καλοκαίρι θα φτιάξει μια ομάδα για την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρεσβευτής της ομάδας στην Ευρώπη. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο που μας έχει στηρίξει. Πρόεδρε για σένα και τον κόσμο μας».

Για τους τραυματίες του ντέρμπι, είπε: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι γιατί είχαμε κάποιους τραυματίες και πρώτα από όλα τον αρχηγό μας, που ξέρετε όλοι πόσο τον χρειαζόμαστε. Έχει τραυματιστεί ένας αδερφός μας. Εύχομαι να επιστρέψει υγιείς όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν θέλω να μαθαίνω από ήττες, θέλω να συνεχίσω να κερδίζω»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στη Daily Mail για την απόφαση να ασχοληθεί με τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο και τους στόχους που θέλει να πετύχει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024