Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγή ημερομηνίας ζήτησε ο Ολυμπιακός στον τελικό Κυπέλλου

Αλλαγή ημερομηνίας ζήτησε ο Ολυμπιακός στον τελικό Κυπέλλου

O τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου. Ωστόσο από την αρχή εκφράστικαν σκέψεις καθώς την ίδια ημέρα διεξάγεται ο τελικός του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη διοργάνωση, σύμφωνα με πληροφορίες ώθησε την  «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ζητήσει αλλαγή ημερομηνίας από την ΕΠΟ, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροοόπτου την ίδια ημέρα η ποδοσφαιρική ομάδα του Πειραιά θα παίζει στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του νταμπλ.

O τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου. Ωστόσο από την αρχή εκφράστικαν σκέψεις καθώς την ίδια ημέρα διεξάγεται ο τελικός του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη διοργάνωση, σύμφωνα με πληροφορίες ώθησε την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ζητήσει αλλαγή ημερομηνίας από την ΕΠΟ, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροοόπτου την ίδια ημέρα η ποδοσφαιρική ομάδα του Πειραιά θα παίζει στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Το πρόβλημα που δημιουργείται για τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς είναι ότι δύο μεγάλα γεγονότα για την ομάδα τους είναι την ίδια ημέρα.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο ζητά να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο (όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή ή την Ξάνθη), κάτι που ενδεχομένως να έχει θετική ανταπόκριση, αφού και στην Ομοσπονδία αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει για τον κόσμο της ομάδας μία τέτοια επιτυχία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024