Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι αποστολές της Ξάνθης και του Ηρακλή για τον ημιτελικό Κυπέλλου

Οι αποστολές της Ξάνθης και του Ηρακλή για τον ημιτελικό Κυπέλλου

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Σκόντα Ξάνθη για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο Κώστας Φλίσκας τραυματίστηκε στο πόδι (δικέφαλο) και αποχώρησε από τις σημερινές ασκήσεις. Με μόλις μία προπόνηση, ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα της Ξάνθης και ήδη αναχώρησε για την ακριτική πόλη της Θράκης.

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Σκόντα Ξάνθη για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο Κώστας Φλίσκας τραυματίστηκε στο πόδι (δικέφαλο) και αποχώρησε από τις σημερινές ασκήσεις.

Ο έμπειρος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ως εκ τούτου δεν επιλέχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην 18μελή αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης (21:30).

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Καπετάνος και Ράνος.

Με μόλις μια προπόνηση για την ανατροπή ο Ήρακλής…

Με μόλις μία προπόνηση, ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα της Ξάνθης και ήδη αναχώρησε για την ακριτική πόλη της Θράκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, πήρε μαζί του στην αποστολή 20 παίκτες. Εκτός έμειναν οι Γιαννίκογλου, Τόσκας, όπως και οι Στάμου, Ιντζόγλου που είναι τιμωρημένος.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Χουάντερσον, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος, Πασάς, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης, Αγγελούδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024