Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα το θυμάμαι για πάντα» είπε ο Τσόρι

«Θα το θυμάμαι για πάντα» είπε ο Τσόρι

Εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου παρουσιάστηκε μετά τον αγώνα ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο MVP του τελικού στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του OTE TV επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το υπέροχο γκολ που πέτυχε. Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών...

Εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου παρουσιάστηκε μετά τον αγώνα ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο MVP του τελικού στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του OTE TV επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το υπέροχο γκολ που πέτυχε.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και συγκινημένος. Μία δύσκολη χρονιά τελείωσε με τον ιδανικότερο τρόπο. Γι’ αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος», ενώ αναφερόμενος στο γκολ που πέτυχε τόνισε: «Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Θα το θυμάμαι για πάντα. Το αφιερώνω στην γυναίκα μου, στα παιδιά μου, στους γονείς μου, στην οικογένεια μου, στους φιλάθλους της ομάδας, στους συμπαίκτες μου, σε όλους. Στον πρόεδρο και σε όλους αγαπούν τον Ολυμπιακό».

Μαρινάκης: «Εχουμε όραμα ευρωπαϊκό»

«Συγχαρητήρια κλείσαμε την χρονιά όπως μας άξιζε. Αυτό έπρεπε στον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, το όραμα μας παραμένει ευρωπαϊκό. Ξέρω ότι δεν θα είστε κάποιοι εδώ του χρόνου, άλλα βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, όλοι θα κουβαλάτε τον Ολυμπιακό. Ζήτω ο Ολυμπιακός»

Μανιάτης: «Το νταμπλ είναι αφιερωμένο στον Κούλη»

«Για μένα είναι τιμή που οι συμπαίκτες μου με περιμέναν να σηκώσω το Κύπελλο που αυτοί κατέκτησαν. Ολοκληρώσαμε τέλεια μια χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ και εύχομαι και του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές και Κυπελλούχοι».

Σήκωσες το Κύπελλο μαζί με τον Κούλη Δουρέκα που πέρασε πολλά φέτος;

«Το νταμπλ είναι αφιερωμένο στον Κούλη Δουρέκα είναι ένας άνθρωπος που τον σεβόμαστε, που είναι δίπλα μας και συνέχεια μας φροντίζει και είναι μεγάλη τιμή για μένα που το σηκώσαμε μαζί».

Φουστέρ: «Πολύ σημαντικός τίτλος για μένα και τον Σύλλογο»

«Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε το Κύπελλο και όχι ποιοι έβαλα γκολ. Είναι σημαντικός τίτλος για τον Σύλλογο αλλά και για την δική μου καριέρα».

Για το πόσο χάρηκε το νταμπλ: «Κάθε παίκτης που κερδίζει ένα νταμπλ είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο που το καταφέρνει. Και για τον κόσμο που βλέπει την ομάδα του να παίρνει το νταμπλ».

Για το που κρίθηκε ο τελικός: «Ήταν σημαντικό το ότι σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Καλό και για εμάς, αλλά και κακό για τον αντίπαλο».

Για το αν μείνει στον Ολυμπιακό και την συμπαράσταση του κόσμου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους φιλάθλους μας. Χάρη σε αυτούς μπορώ και συνεχίζω και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζουν να με στηρίζουν».

Βασιλακάκης: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Ένα λάθος κοστίζει, δεν σκοράραμε στις φάσεις που δημιουργήσαμε. Ήμασταν άτυχοι που δεν κάναμε γκολ, εν τέλει το δεχθήκαμε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου».

Όσον αφορά τον Μπέρτο και το λάθος που έκανε στο γκολ του Χάρα: «Συμπαίκτης μας είναι, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει το λάθος. Γι’ αυτό και τον στηρίξαμε στο ημίχρονο. Όλοι μαζί κερδίζουμε και χάνουμε. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά μίλησε και η ποιότητα του Ολυμπιακού που πέτυχε ακόμα δύο τέρματα».

Όσο για την γεύση που του μένει στο τέλος της σεζόν: «Ήμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια που κάναμε τόσο όλη τη χρονιά, όπως και απόψε. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, μπορούσαμε, αλλά σίγουρα είναι ένα καλό μήνυμα για τη συνέχεια και τις επόμενες σεζόν η πορεία μας».

Κυριακίδης: «Δεχθήκαμε γκολ σε δύσκολο σημείο»

«Το ποδόσφαιρο είναι όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη. Δεν στεκόμαστε εκεί αλλά ήταν σίγουρα σε ένα δύσκολο σημείο. Αυτά συμβαίνουν στον καθένα, έτυχε να είναι ο Μανώλης ο Μπέρτος. Δεν σταθήκαμε εκεί, είχαμε πίστη, το δείξαμε. Είχαμε ευκαιρίες αλλά ότι δεν κάνεις γκολ στον Ολυμπιακό και πληρώνεις το πρώτο λάθος χάνεις και τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και ένα ακόμη γκολ. Πιέσαμε όσο μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη όμαδα και δεν ήταν εύκολο»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024