Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ούτε στο Περιστέρι, ούτε στο σπίτι του Κοντονή οι οπαδοί του ΠΑΟ

Ούτε στο Περιστέρι, ούτε στο σπίτι του Κοντονή οι οπαδοί του ΠΑΟ

«Αστακό» θύμιζε το γήπεδο του Περιστερίου ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό με μεγάλη αστυνομική δύναμη να έχει περικυκλώσει την περιοχή λόγω της παρουσίας περίπου 500 οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έκαναν πορεία από την οδό Θηβών προκειμένου να εισέλθουν στις κερκίδες. Κάποιοι το επιχείρησαν, κάποιοι αρχικά το κατάφεραν - παρά την απαγόρευση από το γηπεδούχο σωματείο- αλλά τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

«Αστακό» θύμιζε το γήπεδο του Περιστερίου ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό με μεγάλη αστυνομική δύναμη να έχει περικυκλώσει την περιοχή λόγω της παρουσίας περίπου 500 οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έκαναν πορεία από την οδό Θηβών προκειμένου να εισέλθουν στις κερκίδες. Κάποιοι το επιχείρησαν, κάποιοι αρχικά το κατάφεραν – παρά την απαγόρευση από το γηπεδούχο σωματείο- αλλά τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Όταν εκείνοι αποδέχτηκαν ότι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς του Κυπέλλου από κοντά, πήραν το ΜΕΤΡΟ και κατευθύνθηκαν προς το κέντρο, όπου επιχείρησαν να επισκεφτούν το σπίτι του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Εκεί, ωστόσο, βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και για μια ακόμη φορά απέτρεψαν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού από οποιαδήποτε ενέργεια.

Στη συνέχεια, οι οπαδοί αποχώρησαν ειρηνικά με το ΜΕΤΡΟ και συγκεντρώθηκαν ξανά στα γραφεία της Θύρας 13 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024