Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σαββίδης αποφάσισε... άκυρο για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης αποφάσισε… άκυρο για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Την απόφαση να μην κατέβει καμία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ (σ.σ. είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η Κ20) στο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, έλαβε –βάσει πληροφοριών- ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης. Σημείο κλειδί για την απόφαση που ήρθε «κόντρα» στις δηλώσεις του μεγαλομετόχου, μετά τη γιορτή για τα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ, ήταν ο προκλητικός -σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ- ορισμός του διαιτητή Καλογερόπουλου.

Την απόφαση να μην κατέβει καμία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ (σ.σ. είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η Κ20) στο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, έλαβε –βάσει πληροφοριών- ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης.

Μετά τη γνωμοδότηση των νομικών της ΠΑΕ κ.κ. Μαυρομάτη και Μπίρδα για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φέρεται να κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν αξίζει τον κόπο να «νομιμοποιήσει» οτιδήποτε έχει να κάνει με μια διοργάνωση της… σημερινής ΕΠΟ.

Αυτό που διέρρευσε είναι πως στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αποφάσεις Κοντονή, καθώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό για να επιφέρει και την αλλαγή στάσης του «Δικεφάλου».

Αν λοιπόν ισχύσουν όσα έχουν γίνει γνωστά από το χθεσινό Δ.Σ., υπό την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών (Αθανασιάδης, Τζιόλης, Τζαβέλλας) και του Γιώργου Κούδα, υπήρξε ομόφωνη εισήγηση προς τον μεγαλομέτοχο να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Σημείο κλειδί για την απόφαση που ήρθε «κόντρα» στις δηλώσεις του Σαββίδη, μετά τη γιορτή για τα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ, ήταν ο προκλητικός –σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ- ορισμός του διαιτητή Καλογερόπουλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024