Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με 4 νεαρούς αλλά χωρίς Ομάρ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Με 4 νεαρούς αλλά χωρίς Ομάρ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Μάρκο Σίλβα στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα οι Τσιμίκας, Χουτεσιώτης, Κατσιμήτρος και Βούρος είναι οι τέσσερις «πιτσιρικάδες» που κλήθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό να ακολουθήσουν την ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Μάρκο Σίλβα στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα οι Τσιμίκας, Χουτεσιώτης, Κατσιμήτρος και Βούρος είναι οι τέσσερις «πιτσιρικάδες» που κλήθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό να ακολουθήσουν την ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια στιγμή ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε εκτός αποστολής λόγω του γνωστού προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη, ενώ ο Μποτία ανέβασε ρυθμό και είναι έτοιμος για τον τελικό.

Αναλυτικά η αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως έγινε γνωστή μετά το τέλος της προπόνησης: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πoυλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024