Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σιδηρόπουλος στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ, ο Κύζας στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Ο Σιδηρόπουλος στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ, ο Κύζας στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (26/04, 19:00), μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 1-2 υπέρ της Ένωσης στο "Γ.Καραϊσκάκης". Στον ημιτελικό της Πέμπτης (27/04, 19:00), μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη Τούμπα, διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κύζας (Δράμας).

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (26/04, 19:00), μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 1-2 υπέρ της Ένωσης στο «Γ.Καραϊσκάκης». Βοηθοί ορίστηκαν ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), με τέταρτο διαιτητή τον Άγγελο Ευαγγέλου (Αθηνών).

Στον ημιτελικό της Πέμπτης (27/04, 19:00), μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη Τούμπα, διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κύζας (Δράμας) με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτρη Γκάγκα (Λάρισας) και 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Θάνο (Γρεβενών).

Ο Σιδηρόπουλος είχε διευθύνει φέτος τον αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-0), ενώ ήταν ο διαιτητής και στον περσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με νικήτρια την ΑΕΚ (2-1). Από την πλευρά του ο Κύζας είχε διευθύνει πέρυσι τον Μάιο στο Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024