Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Βάργκας στην ΑΕΚ, μπήκε ο Αϊντάρεβιτς

Πρόβλημα με Βάργκας στην ΑΕΚ, μπήκε ο Αϊντάρεβιτς

Πρόβλημα με τον Ρόναλντ Βάργκας προέκυψε στην ΑΕΚ, 48 ώρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ο Νοτιοαμερικανός μέσος υπέστη διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο στο ματς με τον Λεβαδειακό και υποβλήθηκε σε θεραπεία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης (19:00) να καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη. Αντίθετα, ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με όλους όσοι δεν έπαιξαν και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Πρόβλημα με τον Ρόναλντ Βάργκας προέκυψε στην ΑΕΚ, 48 ώρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ο Νοτιοαμερικανός μέσος υπέστη διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο στο ματς με τον Λεβαδειακό και υποβλήθηκε σε θεραπεία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης (19:00) να καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αντίθετα, ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με όλους όσοι δεν έπαιξαν και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Η ομάδα επέστρεψε από τη Βοιωτία αργά το βράδυ της Κυριακής και κατέλυσε στο ξενοδοχείο, όπου ενσωματώθηκαν και οι Μάνταλος, Σιμόες που δεν αγωνίστηκαν λόγω τιμωρίας. Ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να κρατήσει τους παίκτες, που κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο και από εκεί πήγαν στα Σπάτα για τη προπόνηση της Δευτέρας.

Η «επιχείρηση Ολυμπιακός» έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση. Ετσι, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στα σπίτια τους για ένα γρήγορο… φρεσκάρισμα, αφού από το απόγευμα της Τρίτης θα συγκεντρωθούν ξανά στο ξενοδοχείο εν όψει της ρεβάνς των ημιτελικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024