Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διάσταση απόψεων Χιμένεθ - Λεμονή για τον... καλύτερο

Διάσταση απόψεων Χιμένεθ – Λεμονή για τον… καλύτερο

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, παρά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (0-1), ενώ κατά την εκτίμησή του η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του ημιτελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και δεν θα έπρεπε να βρεθεί στο τέλος υπό πίεση. Από την άλλη, ο Τάκης Λεμονής, τόνισε πως η δική του ομάδα ήταν καλύτερη και στους δύο ημιτελικούς με την ΑΕΚ, στάθηκε στη διαιτησία, αλλά και στην πρόσφατη δήλωση του Κώστα Φορτούνη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, παρά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (0-1), ενώ κατά την εκτίμησή του η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του ημιτελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και δεν θα έπρεπε να βρεθεί στο τέλος υπό πίεση.

Από την άλλη, ο Τάκης Λεμονής, τόνισε πως η δική του ομάδα ήταν καλύτερη και στους δύο ημιτελικούς με την ΑΕΚ, στάθηκε στη διαιτησία, αλλά και στην πρόσφατη δήλωση του Κώστα Φορτούνη.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Δεν έπρεπε να βρεθούμε σ’ αυτή τη θέση αφού σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο. Ο Ολυμπιακός φάνηκε όταν του χαρίσαμε το γκολ και όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς μας, αφού μέχρι τότε δεν μας είχε δημιουργήσει πρόβλημα.

Η αποβολή του Ανέστη πρέπει να μελετηθεί και να διδαχθεί! Πρώτη φορά βλέπω δύο κίτρινες σε 30 δευτερόλεπτα για καθυστέρηση. Δεν το έχω ξαναδεί και δεν ξέρω αν θα το ξαναδώ ποτέ. Μέχρι τότε ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον Ολυμπιακό.

Δεν έχω καμία προτίμηση ως προς τον αντίπαλό μας στον τελικό. Σέβομαι απόλυτα όλους τους αντιπάλους και κατά την άποψή μου οι 4 ομάδες των ημιτελικών είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα. Είτε εναντίον του ΠΑΟΚ, είτε εναντίον του Παναθηναϊκού ο τελικός θα είναι δύσκολος.

Είμαι ικανοποιημένος απ΄όλους τους παίκτες μου. Αλλάξαμε το σύστημα βάζοντας τον Γαλανόπουλο και μπορέσαμε να αποκτήσουμε απόλυτη ισορροπία στο κέντρο»

Λεμονής: «Είμαστε εκ των πραγμάτων καλύτεροι»

Οι δηλώσεις του Λεμονή:

«Αν δούμε και τα δύο παιχνίδια συνολικά, θεωρούμε ότι παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την πρόκριση. Στο πρώτο ματς δεχθήκαμε γκολ με το χέρι, ενώ απόψε ο Βράνιες θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από νωρίς. Εμείς ως Ολυμπιακός δεν στεκόμαστε σε τέτοια θέματα.

Βρισκόμαστε στο τέλος μιας σεζόν όπου συνέβη κάτι πολύ ωραίο. Τέσσερις ομάδες ξεκίνησαν για το πρωτάθλημα και ο κυριότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού υπήρξε ο Πανιώνιος. Διάβασα πολλά για τις δηλώσεις του Κώστα του Φορτούνη.

Δεν ήρθαμε εδώ να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε εκ των πραγμάτων η καλύτερη, αφού πήραμε το πρωτάθλημα έχοντας αλλάξει πέντε προπονητές, ενώ σε όλη τη σεζόν πήραμε μόνο δύο πέναλτι.

Γυρίζουμε πίσω και αισθανόμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια κι αυτό ήταν κάτι που είχα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024