Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαριές καταγγελίες Αλαφούζου κατά Κύζα με επιστολή στην ΚΕΔ

Βαριές καταγγελίες Αλαφούζου κατά Κύζα με επιστολή στην ΚΕΔ

Απίστευτες καταγγελίες πραγματοποίησε ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Παναθηναϊκού (νυν μεγαλομέτοχος) εις βάρος του διαιτητή Γιώργου Κύζα, ο οποίος σύμφωνα με την πλευρά των «πράσινων» αλλοίωσε το αποτέλεσμα του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έφεραν στο φως μία «εμπιστευτική» επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη την προπαραμονή του αγώνα, αποκαλύπτοντας πως ο διαιτητής του αγώνα φιλοξενείται από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Απίστευτες καταγγελίες πραγματοποίησε ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Παναθηναϊκού (νυν μεγαλομέτοχος) εις βάρος του διαιτητή Γιώργου Κύζα, ο οποίος σύμφωνα με την πλευρά των «πράσινων» αλλοίωσε το αποτέλεσμα του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έφεραν στο φως μία «εμπιστευτική» επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη την προπαραμονή του αγώνα, αποκαλύπτοντας πως ο διαιτητής του αγώνα φιλοξενείται από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, στην επιστολή υπάρχουν ξεκάθαροι υπαινιγμοί για «προσωπικές εξυπηρετήσεις» του Κύζα από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος τυγχάνει να διατηρεί φιλικές σχέσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου:

«Αγαπητέ κ. Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γιάννης Αλαφούζος»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024