Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τα Χανιά, 2-0 τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τα Χανιά, 2-0 τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα ο αγώνας ρεβάνς που θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 11 Ιανουαρίου. Τα τέρματα που χάρισαν τη νίκη στους Πειραιώτες σημείωσαν οι Μποτία (57΄) και Ανσαριφάρντ (78΄).

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα ο αγώνας ρεβάνς που θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 11 Ιανουαρίου. Τα τέρματα που χάρισαν τη νίκη στους Πειραιώτες σημείωσαν οι Μποτία (57΄) και Ανσαριφάρντ (78΄).

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές αξιόλογες στιγμές, η σημαντικότερη εκ των οποίων σημειώθηκε στο 40ό λεπτό για τους γηπεδούχους, όταν ο Ενσικουλού βγήκε τετ-α-τετ με τον Χουτεσιώτη, αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γκρζέλτσακ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 57΄ ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί, όταν ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ, ο Ένχελς πήρε την κεφαλιά και ο Μποτία με γυριστό σουτ «έγραψε» το 0-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το 0-2 στο 78΄ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος πήρε το επιθετικό ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Κοκκαλά σε σουτ του Τζούρτζεβιτς, ενώ ο Πλατανιάς «άγγιξε» το γκολ στο 84΄, όταν το σουτ του Ουές έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη, ο οποίος απέκρουσε στη συνέχεια.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Καρυπίδης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Ουές, Κοροβέσης, Ζίκο, Μπούτνικ – Φιγκέιρας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουές, Δημούτσος, Κοροβέσης, Παπανικολάου (77΄ Πατράλης), Αγγελόπουλος (82΄ Ζίκο), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ (54΄ Μπούτνικ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς (84΄ Βούκοβιτς), Νικολάου, Μάρτινς, Ζιλέ, Πάρντο (66΄ Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Μάριν (85΄ Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024