Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χιονοστιβάδα» η Λαμία, παρέσυρε με 4-1 τον Παναθηναϊκό

«Χιονοστιβάδα» η Λαμία, παρέσυρε με 4-1 τον Παναθηναϊκό

Βαριά ήττα από τη Λαμία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, για τον πρώτο αγώνα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι νεοφώτιστοι διέσυραν τους «πράσινους» με 4-1 και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δύο γκολ στο 5' και στο 45' οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 42' ο Παντελιάδης, ενώ στο 90' ο Μπλάζιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Λαμία. Η ομάδα του Ουζουνίδη μείωσε στο 82' με τον Μολίνς, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Βαριά ήττα από τη Λαμία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, για τον πρώτο αγώνα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι νεοφώτιστοι διέσυραν τους «πράσινους» με 4-1 και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δύο γκολ στο 5′ και στο 45′ οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 42′ ο Παντελιάδης, ενώ στο 90′ ο Μπλάζιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Λαμία. Η ομάδα του Ουζουνίδη μείωσε στο 82′ με τον Μολίνς, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Ο κατήφορος φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό για τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στη Λαμία οι «πράσινοι» ήθελαν να διασκεδάσουν τις κακές εντυπώσεις, αλλά οι ελπίδες τους βούλιαξαν στο χιόνι που είχε σκεπάσει το γήπεδο και την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Στο 5′ ο Πίτι έκανε το 1-0 και στο 42′ ο Παντελιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ισπανός επιθετικός στο 45′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη Λαμία με το τρίτο τέρμα που σημείωσε. Οι «πράσινοι» στο 38’ είχαν δοκάρι με τον Λουντ στη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και σκόραρε στο 54′ με τον Κουρμπέλη, αλλά ο βοηθός το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στο 82′ ο Μολίνς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 3-1. Στο 90’ ο Μπλάζιτς, όμως, έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες των «πρασίνων» και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κάρτες: Τζανδάρης, Διούδης

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κουρμπέλης, Τσανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν (70’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μολίνς).

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024