Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλη η ΑΕΚ με τη Λάρισα σε φιλικό για τους... νέους

Ισόπαλη η ΑΕΚ με τη Λάρισα σε φιλικό για τους… νέους

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της Λάρισας με την ΑΕΚ, που έγινε στο «ΑΕΛ FC Arena». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βερδού στο 41', ενώ για την Ένωση ισοφάρισε ο 17χρονος Βλαχομήτρος στο 55', με την Ένωση να χρησιμοποιεί κυρίως νεαρούς παίκτες που δεν έχουν ως σήμερα πάρει μεγάλη συμμετοχή.

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της Λάρισας με την ΑΕΚ, που έγινε στο «ΑΕΛ FC Arena». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βερδού στο 41′, ενώ για την Ένωση ισοφάρισε ο 17χρονος Βλαχομήτρος στο 55′.

Η Ένωση χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες, με τον Τρααϊανό Δέλλα να μένει ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.

Αντίθετα η Λάρισα αγωνίστηκε αρχικά με τους βασικούς και προηγήθηκε με πλασέ του Βερδού στο 41′, έπειτα από λάθος του Κορδέρο. Νωρίτερα, στο 27′, ο διαιτητής κακώς δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιλιγκίρη από τον Καραγκιολίδη που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55′ με τον Βλαχομήτρο, επίσης με πλασέ, έπειτα από κλέψιμο έξω από την περιοχή της Λάρισας.

ΛΑΡΙΣΑ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αθανασόπουλος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ, Μάιντζ, Βερδού, Περίκο, Τσιλιγκίρης.

Στο β΄ ημίχροονο αγωνίστηκαν και οι: Τσεμπερίδης, Γκούρτσας, Μπίλια, Δεινόπαπας, Πινδώνης

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σαρρής, Σβάρνας, Κορδέρο, Φαγέ, Ντούνης, Τζάθας, Ζόριτς, Ντακόλ.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βούρας, Γροντής, Μπακάκης, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Καρβουνίδης, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε:

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό με μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι ανταποκρίθηκαν όλα τα παιδιά πλήρως και ιδιαίτερα οι «πιτσιρικάδες». Είδα σήμερα εφτά παιδιά μαζί με τον Γροντή που βγαίνουν από τα «σπλάχνα» της ομάδας. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με παιδιά που βγαίνουν από την ΑΕΚ».

Για την αναβολής της πρεμιέρας της Football Leauge δήώσε: «Σίγουρα έτσι όπως πάει το πράγμα δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε και πολλά. Θα δούμε μέρα με τη μέρα τι θα συμβεί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024