Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαζεύτηκαν... σύννεφα πάνω από την «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ

Μαζεύτηκαν… σύννεφα πάνω από την «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ

Αρνητικοί είναι οι οιωνοί για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά», μετά την πρώτη συνάντηση που είχαν άνθρωποι της Ένωσης με το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συγκεκριμένα τον νομικό σύμβουλο του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη. Στη συνάντηση οι άνθρωποι της ΑΕΚ άκουσαν τον κ.Κώστα Διάκο να τους ξεκαθαρίζει ότι το γήπεδο μπορεί να κατασκευαστεί στα 26 στρέμματα που έχει η ΑΕΚ, με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας να έχει οδηγηθεί σε αυτό το συμπέρασμα, μετά από μελέτη που έγινε από εταιρία της Αγγλίας και του Βελγίου.

Αρνητικοί είναι οι οιωνοί για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά», μετά την πρώτη συνάντηση που είχαν άνθρωποι της Ένωσης με το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συγκεκριμένα τον νομικό σύμβουλο του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη.

Στη συνάντηση οι άνθρωποι της ΑΕΚ άκουσαν τον κ.Κώστα Διάκο να τους ξεκαθαρίζει ότι το γήπεδο μπορεί να κατασκευαστεί στα 26 στρέμματα που έχει η ΑΕΚ, με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας να έχει οδηγηθεί σε αυτό το συμπέρασμα, μετά από μελέτη που έγινε από εταιρία της Αγγλίας και του Βελγίου.

Η τοποθέτηση αυτή, έκανε τους υπεύθυνους της Ένωσης να εκπλαγούν, καθώς μια τέτοια μελέτη για να γίνει χρειάζεται περίπου 200.000 με 300.000 ευρώ, χρήματα που ο Δήμος δεν θα μπορούσε να διαθέσει.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης αρχικά δεν πανικοβλήθηκαν, καθώς ήταν σίγουροι ότι η ΑΕΚ θα κέρδιζε στο ΣτΕ, ωστόσο τα στελέχη του Υπουργείου άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί ο νόμος που δημιουργήθηκε και επέτρεπε στον Δικέφαλο να κατασκευάσει γήπεδο παίρνοντας κάποια λίγα στρέμματα από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα, λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι της Ένωσης έμειναν ξανά άφωνοι, καθώς όπως ανέφεραν τα στελέχη του Υπουργείου, σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεχθεί να κάνει γήπεδο στα 26 στρέμματα, δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει χρήματα για τις νέες μελέτες, καθώς ο Δήμος είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα έξοδα για τον διαγωνισμό ανάθεσης του έργου, καθώς και μέρος της χρηματοδότησης.

Όπως γίνεται φανερό οι δύο πλευρές δεν βρήκαν σήμερα κανένα σημείο επαφής και όρισαν νέα συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να αναλυθεί στους ανθρώπους της ΑΕΚ η μελέτη του Δήμου. Παράλληλα, γίνεται αντιληπτό, ότι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και το ΥΠΕΚΑ δρούσαν τόσο καιρό σε συνεννόηση, προκειμένου να… στριμώξουν την Ένωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη του ΥΠΕΚΑ δεν ήθελαν τον κ. Ανδριόπουλο στο ραντεβού, ο οποίος τελικά έδωσε το παρών ως σύμβουλος της ΑΕΚ επί τεχνικών θεμάτων και όχι ως εκπρόσωπος της Δικέφαλος 1924.

Πηγή: «aek1924.gr»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024