Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε ο Δερμιτζάκης και... τέλος τα πλέι οφ για τη Λαμία

Παραιτήθηκε ο Δερμιτζάκης και… τέλος τα πλέι οφ για τη Λαμία

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β' εθνικής κι ενώ η ομάδα του βρίσκεται στην τρίτη θέση του β' ομίλου που οδηγεί στα πλέι οφ. Ομως, τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση θεωρούν πως ο στόχος αυτός δεν πρόκειται να επιτευχθεί, καθώς λαμβάνουν ως δεδομένο ότι η Λάρισα θα νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον αήττητο Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" και θα προσπεράσει τη Λαμία η οποία έχει ρεπό!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κι ενώ η ομάδα του βρίσκεται στην τρίτη θέση του β’ ομίλου που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ομως, τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση θεωρούν πως ο στόχος αυτός δεν πρόκειται να επιτευχθεί, καθώς λαμβάνουν ως δεδομένο ότι η Λάρισα θα νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον αήττητο Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» και θα προσπεράσει τη Λαμία η οποία έχει ρεπό!

Μετά το 1-1 εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Δερμιτζάκης υπέβαλε παραίτηση και στη συνέχεια ο πρόεδρος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δήλωσε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τους λόγους που έφεραν τη Λαμία εκτός πλέι οφ!

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και πολλές επιτυχίες. Επίσης, όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους μπορούν να κάνουν αίτημα από την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και να εγκριθεί.

Οφείλω σαν Πρόεδρος της ομάδας της Λαμίας ένα τεράστιο προσωπικό συγγνώμη διότι αισθάνομαι βαρύτατες ευθύνες για επιλογές που έκανα μέχρι σήμερα, Σε λίγο καιρό θα δώσω αναλυτική Συνέντευξη και θα εξηγώ γιατί η ομάδα της Λαμίας έφτασε να είναι εκτός play off και εκτός στόχων. Και τώρα επιβεβαιώνω το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα και μετά απ’ έξω.

Προσωρινά την ομάδα θα την προπονεί ο Γιάννης Λύτρας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024