Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Να συνεχιστεί ο θετικός διάλογος με την ΑΕΚ» λέει ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας

«Να συνεχιστεί ο θετικός διάλογος με την ΑΕΚ» λέει ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας

Ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει την ελπίδα να συνεχιστεί ο διάλογος για το γήπεδο της ΑΕΚ σε θετικό κλίμα εξέδωσε ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Από τον δήμο τονίζεται επίσης πως στόχος αποτελεί η αναζήτηση μιας αποδεκτής ισορροπίας ανάμεσα στις ανάγκες του συλλόγου αλλά και την ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει την ελπίδα να συνεχιστεί ο διάλογος για το γήπεδο της ΑΕΚ σε θετικό κλίμα εξέδωσε ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Από τον δήμο τονίζεται επίσης πως στόχος αποτελεί η αναζήτηση μιας αποδεκτής ισορροπίας ανάμεσα στις ανάγκες του συλλόγου αλλά και την ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, στην οποία συμμετείχαν οι προσκεκλημένοι από το Δήμο ειδικοί επιστήμονες Geraint John (Μετάλλιο De Coubertin 2014 της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής), Gar Holohan (Διευθυντής του τμήματος Αθλητισμού και Αναψυχής της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων-UIA), Νίκος Φιντικάκης (Μέλος του Συμβουλίου της UIA και Δ/ντής του Προγράμματος UIA -ARES «Αρχιτεκτονική και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»), Αντώνης Μαούνης (Πρόεδρος του Δ.Σ του τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ), Νίκος Μπελαβίλας (Δ/ντής του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος του Τμήματος Αρχιτέκτων του ΕΜΠ) ο Ηλίας Αποστολίδης (Δασολόγος), θεσμικοί παράγοντες του Δήμου, όλοι οι εμπλεκόμενοι τεχνικοί και θεσμικοί παράγοντες από την πλευρά της ΑΕΚ και της κατασκευάστριας εταιρείας, καθώς και εκπρόσωποι του ΥΠΕΚΑ.

Κατά την παρουσίαση του έργου που έγινε από την πλευρά της ομάδας των μελετητών και τις διευκρινιστικές ερωτήσεις που έγιναν από την πλευρά των ειδικών επιστημόνων, έγινε από κοινού αποδεκτό ότι ο διάλογος αυτός οφείλει να συνεχιστεί, κατ΄αρχήν με πλήρη ενημέρωση του Δήμου επί όλων των μελετών και των θεμάτων που έχει ήδη επεξεργαστεί η πλευρά της ΑΕΚ: Ολων όσων βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της μελέτης και διερεύνησης, όσων έχουν ήδη υποβληθεί σε δημόσιες υπηρεσίες καθώς και όσων έχουν ήδη εγκριθεί από αυτές.

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι γίνεται αποδεκτό από όλους πως η δημόσια ασφάλεια και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν αξίες πρώτης προτεραιότητας. Ελπίζουμε να συνεχιστεί ο θετικός διάλογος με στόχο την αναζήτηση μιας αποδεκτής ισορροπίας μεταξύ των αναγκών της ομάδας της ΑΕΚ και της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, του παραδοσιακού οικιστικού περιβάλλοντος και των εύρυθμων συνθηκών κυκλοφορίας κυρίως κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων, με ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία του Άλσους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024