Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφαίρεση 12 βαθμών από την Παναχαϊκή

Αφαίρεση 12 βαθμών από την Παναχαϊκή

Σε... περιπέτειες που φτάνουν ακόμη και στον υποβιβασμό μπήκε πλέον η Παναχαϊκή. Ο αθλητικός δικαστής της Football League τιμώρησε τους Πατρινούς με αφαίρεση 12 βαθμών, επειδή αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής, κάτι που εάν εφαρμοσθεί, σημαίνει ότι οι «ροσονέρι» θα περιορισθούν στους 8 βαθμούς (σ.σ. αυτήν την στιγμή έχουν 20 βαθμούς) και ο υποβιβασμός τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Σε… περιπέτειες που φτάνουν ακόμη και στον υποβιβασμό μπήκε πλέον η Παναχαϊκή. Ο αθλητικός δικαστής της Football League τιμώρησε τους Πατρινούς με αφαίρεση 12 βαθμών, επειδή αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής, κάτι που εάν εφαρμοσθεί, σημαίνει ότι οι «ροσονέρι» θα περιορισθούν στους 8 βαθμούς (σ.σ. αυτήν την στιγμή έχουν 20 βαθμούς) και ο υποβιβασμός τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Σημειώνεται, ότι η εν λόγω ποινή είναι εφέσιμη και πως στο αμέσως προσεχές διάστημα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναμένεται να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες, απευθυνόμενη στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τον αθλητικό δικαστή, η Παναχαϊκή αγωνίσθηκε χωρίς άδεια από το τέλος Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις με Καλλιθέα, Κέρκυρα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Πανελευσινιακό, Πανσερραϊκό και Ζάκυνθο. Μάλιστα, η ποινή αφαίρεσης των 12 βαθμών προέκυψε κατά συγχώνευση, αφού τυπικά θα έπρεπε να τιμωρηθεί με -21 βαθμούς (σ.σ. τρεις για κάθε έναν από τους επτά προαναφερόμενους αγώνες).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024